- 10 Ekim 2018
- 55
- 32
- 8
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.021
Allah'ım çocuklarını sana bağışlasın.tup bebekmiydiİnşallah benim kadar uzun sürmez yavruma kavuşmak ben doğum yaptım hamd olsun ikizlerim oldu 6. Denemede İstanbul'da yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım çocuklarını sana bağışlasın.tup bebekmiydiİnşallah benim kadar uzun sürmez yavruma kavuşmak ben doğum yaptım hamd olsun ikizlerim oldu 6. Denemede İstanbul'da yaşıyorum
EvetAllah'ım çocuklarını sana bağışlasın.tup bebekmiydi
Hayırlı olsun kesinlikle hamilesin gidil kan testi yaptırmalısın canımKızlar merhaba. Bugün transferin 8.günü. İdrar testinde silik çizgiyi gördüm. Çatlama iğnesinden 15 gün geçmiş. 2 tane 5.gün birisi bladt olan embriyo konmuşdu. Sizce hamilemiyim?
İnşAllahHayırlı olsun kesinlikle hamilesin gidil kan testi yaptırmalısın canım
bence de hamilesin çatlatma iğnesinin etkisi maksimum 12-13 gün çünküKızlar merhaba. Bugün transferin 8.günü. İdrar testinde silik çizgiyi gördüm. Çatlama iğnesinden 15 gün geçmiş. 2 tane 5.gün birisi bladt olan embriyo konmuşdu. Sizce hamilemiyim?
bence de hamilesin çatlatma iğnesinin etkisi maksimum 12-13 gün çünkühayırlı olsun
![]()
Benim de 3. Gun embriyosu 2 tane transfer yapildi. Bugun 6. Gunum idrarda cikmadiÇok tşk ederim canım
Bugun 9.günüm ve test sonucum 92 çıkdı. İnşAllah Pazartesi yeniden test vericem, artışa bakalım.
Selam canim. Benim 5.ci gün embriyosu idi. 3.gün embriyosu idrarda 6.gününde çıkmaz. Bir kaç gün beklemelisin.Benim de 3. Gun embriyosu 2 tane transfer yapildi. Bugun 6. Gunum idrarda cikmadi
3.gün embriyosunun 6.günde çıkması çok erken canım. Bir kaç gün bekle. Bende 5.gün embrıyosu olmasına rağmen 7-8 günde çok silik çıkmışdı.Kacinci gun embriyosuydu benim 3. Gun embriyosu. 6. Gunum idrarda cikmadi
Merhba üstteki erken gebelik testi miKızlar merhaba. Bugün transferin 8.günü. İdrar testinde silik çizgiyi gördüm. Çatlama iğnesinden 15 gün geçmiş. 2 tane 5.gün birisi bladt olan embriyo konmuşdu. Sizce hamilemiyim?
Merhaba! Hayır, erken gebelik testi degildir.Merhba üstteki erken gebelik testi mi
Hayırlı olsun hamilesin izMerhaba! Hayır, erken gebelik testi degildir.
Merhaba, 5.gün embriyosu olduğu için 10.günden itibaren test yapılabildiğini okumuştum. çatlatma ignesinin etkisi büyük ihtimalle geçmiş olur 10.günde ama kişiden kişiye de farklılık gösterebilir tabi.Günceellll. Merhaba kızlar. 5.gün embriyosu transferin 3.günündeyim. Çatlatma iğnesinin 10.günü. Test yapmak istiyorum. Acaba çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor
Transfern 5.gününden idrarda pozitifi gördüm 7.gün kanda pozitifi gördümMerhaba, 5.gün embriyosu olduğu için 10.günden itibaren test yapılabildiğini okumuştum. çatlatma ignesinin etkisi büyük ihtimalle geçmiş olur 10.günde ama kişiden kişiye de farklılık gösterebilir tabi.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız![]()
Hayırlısı olsunTransfern 5.gününden idrarda pozitifi gördüm 7.gün kanda pozitifi gördüm![]()