• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Kızlar merhaba. Bugün transferin 8.günü. İdrar testinde silik çizgiyi gördüm. Çatlama iğnesinden 15 gün geçmiş. 2 tane 5.gün birisi bladt olan embriyo konmuşdu. Sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• 719FFC03-9E2C-4E34-BDA3-8FE6A0503EE3.webp
    719FFC03-9E2C-4E34-BDA3-8FE6A0503EE3.webp
    124,2 KB · Görüntüleme: 235
Kızlar merhaba. Bugün transferin 8.günü. İdrar testinde silik çizgiyi gördüm. Çatlama iğnesinden 15 gün geçmiş. 2 tane 5.gün birisi bladt olan embriyo konmuşdu. Sizce hamilemiyim?
Hayırlı olsun kesinlikle hamilesin gidil kan testi yaptırmalısın canım

Günceellll. Merhaba kızlar. 5.gün embriyosu transferin 3.günündeyim. Çatlatma iğnesinin 10.günü. Test yapmak istiyorum. Acaba çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor

Günceellll. Merhaba kızlar. 5.gün embriyosu transferin 3.günündeyim. Çatlatma iğnesinin 10.günü. Test yapmak istiyorum. Acaba çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor
Merhaba, 5.gün embriyosu olduğu için 10.günden itibaren test yapılabildiğini okumuştum. çatlatma ignesinin etkisi büyük ihtimalle geçmiş olur 10.günde ama kişiden kişiye de farklılık gösterebilir tabi.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız 🙏

Merhaba, 5.gün embriyosu olduğu için 10.günden itibaren test yapılabildiğini okumuştum. çatlatma ignesinin etkisi büyük ihtimalle geçmiş olur 10.günde ama kişiden kişiye de farklılık gösterebilir tabi.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız 🙏
Transfern 5.gününden idrarda pozitifi gördüm 7.gün kanda pozitifi gördüm 🙏🏻

Transfern 5.gününden idrarda pozitifi gördüm 7.gün kanda pozitifi gördüm 🙏🏻
Hayırlısı olsun 🙏 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
İnşallah ben de pozitifi görürüm dondurulmuş 3.gün embriyo transferi yapıldı 3 Kasım'da da tahlil günüm umarım güzel sonuç alırım ben de 🙏

Back
X