- 31 Aralık 2019
- 109
- 33
- 13
- 26
- Konu Sahibi Melisasarginn
-
Evet ama regl tarihimde gecikti2 subattaki iliskide olduysa canm 8 gün gecmis oluyor üstünden cikcagini düsünmüyorim
Tabikide olabilir cnm yumurtlama gününü biliyormusun ? Belkide ayin 19 ocaktaki iliskide tutmus olabilirBeklenen adet 8 şubat ise, 2 şubatta hamile kalmazsınız zira adet yumurtlamadan 14 gün sonra gelir.. 19 ocaktaki daha muhtemel. Adet gecikmesi halinde, eğer hamileyseniz idrar testinde çıkar
19 ocakta ella içtim kalacağımı düşünmüyorum.Ve iki ilişkimde korunmalıydı antibiyotik içtim baya bir o etkilemiş midir?Beklenen adet 8 şubat ise, 2 şubatta hamile kalmazsınız zira adet yumurtlamadan 14 gün sonra gelir.. 19 ocaktaki daha muhtemel. Adet gecikmesi halinde, eğer hamileyseniz idrar testinde çıkar
Tabikide olabilir cnm yumurtlama gününü biliyormusun ? Belkide ayin 19 ocaktaki iliskide tutmus olabilir
Evet adetim geçikti ama aradan 8 gün geçti ilişkiye gireli yine de çıkar mıadet gecikmesi olduysa idrarda çıkar bence
bende 2 gun gecikmistim çıkmıştı..
ama iliskinin üstünden ne kadar gecmisti onu hatırlayamıyorum
Korunduysanız olmayabilir tabi. Zaten 2 gün çok ciddi bir gecikme sayılmaz.. ilaç da etkiler19 ocakta ella içtim kalacağımı düşünmüyorum.Ve iki ilişkimde korunmalıydı antibiyotik içtim baya bir o etkilemiş midir?
Çok teşekkür ederim yine de yarın idrar testi yapayım mı sizce?Korunduysanız olmayabilir tabi. Zaten 2 gün çok ciddi bir gecikme sayılmaz.. ilaç da etkiler
Yapın aklınızda kalmasın. Ne çıkarsa doğru sonuç olurÇok teşekkür ederim yine de yarın idrar testi yapayım mı sizce?
daha önce de içmiştim hiç böyle olmamıştıÇıkmaz. Ella geciktirmistir adeti.
Yok ben 19 yaşımdayım hamilelik istemiyorumBenim de bugün bat ama testte tek çizgi var yarın asm de kan vermeye gideceğim kesinse çıkar herhalde ,çıknazsa bence kan verin en kesin sonucu alırsıjız,inşallah vardır.
Bazen değişiyor. Bu söylediğiniz genel kabul gören ama her kadın için aynı durum geçerli değilBeklenen adet 8 şubat ise, 2 şubatta hamile kalmazsınız zira adet yumurtlamadan 14 gün sonra gelir.. 19 ocaktaki daha muhtemel. Adet gecikmesi halinde, eğer hamileyseniz idrar testinde çıkar
Eğer adet düzenliyse, o adetten 6 gün önce hamile kalmak pek mümkün değil. Düzensiz adet görenlerin durumu farklı.Bazen değişiyor. Bu söylediğiniz genel kabul gören ama her kadın için aynı durum geçerli değil
Ay ben burda kafayı yiycem yaYok ben 19 yaşımdayım hamilelik istemiyorum
Ders çalışıyorum zaten merak etmeyin.Ay ben burda kafayı yiycem ya17 yaşında ,18 yaşında siz 19 yaşında .Ben o yaşta ders çalışıyordum test çözüyordum okul,dersane arası mekik dokuyordum ya ...Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?