Sağolun arkadaşlar. Hala kanda çıkma ihtimali var ama artık bu ihtimal düşük sanırım
Sağolun arkadaşlar. Hala kanda çıkma ihtimali var ama artık bu ihtimal düşük sanırım
dur bakalım ya,acele etmişsin..benim bi arkadaşım 2 aylık hamileyken idrarda negatif çıkıyordu..hiiiiiiç belli olmaz bu işler..sen bence bi daha idrar testi yapma,sabret bak 3 gün kalmış,direkt kan testi yaparsın..inş tutmuştur...kaydirigubbakcemile2
ay canım 9.gün test yapılmaz sende bunu biliyorsun neden yaptın bu kadar erken? niye umudun azalsın ki?
<en erken 12. gün yaptırmalısın.hem herkesin idrarda pozitifi görme süresi değişiyor.Kiminin idrarda çok geç çıkarmış zaten. Hakkında hayırlısı.12. gün kan testini bekliyoruz biz.
mrb umudunu kırma bn 15 gunde ıdrarda baktıgımda hala tek cızgı vardı ama kanda bhcg yuksek ıdı ve sonuc pozıtıf dı ınsallah senınkıde pozıtıfdır
8. günde idrar da üstelik erken gebelik testinde negatif sonuç aldım..11. günde kan testim 60 dı...şu an 13 haftalık hamileyim....yani umut devam ediyor senin için hala...
Arkadaşlar bu yazdıklarınız bana çok büyük moral ve umut oldu. Gönülden teşekkürler.
Arkadaşlar Bonadea hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?