İdrar Testi Yaptım

yaşasın ..bu hamiş haberleri bize umut oluyor..ALLAHIMA şükürler olsun...bonadea tebrikler canım..idrardaki sonuca güvenmemek doğruymuş demekki..:teytey: :teytey:

Mehaycığım, ben kan testi sonucumu 16 Ağustosta almıştım zaten. 7+2 haftalık hamileyim. Hatta sen 10 gün kadar önce keseyi görüp görmediğimi profil mesajıyla sormuştun. Bende gördüğümüzü söylemiştim ve sende kutlamıştın. Sanırım unutmuşsun???

Son düzenleme:

öncelikle tebrik ederim benim de 6 gün geçti ama hala testlerim negatif sizdern umut alıyorum umarım ben de hamileyimdir normalde kaç günde bir adet oluyordunuz

öncelikle tebrik ederim benim de 6 gün geçti ama hala testlerim negatif sizdern umut alıyorum umarım ben de hamileyimdir normalde kaç günde bir adet oluyordunuz
Canım teşekkür ederim. Darısı başına. Ben hipogonadizm hastasıyım. Yani ilaçsız adet olmuyorum ve tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. O yüzden kendi adet günüme göre birşey söylemem imkansız. Ama idrar testleri için en az bir 10 gün geçmesi gerektiğini okumuştum O yüzden 6 gün biraz erken. Bence bir kan testi seni meraktan kurtarır. kaydirigubbakcemile5

Hayılı olsun canım ben yeni gördüma.s.güzel güzel kımıldanyoz sıra bize gelcek galiba ve bizde yazcaz hehe

cnm benım allah yardımcın olsun guzel haberlerını beklıyoruz umarım yarın bu sıteyı ınletırsın sevıncınle

Arkadaşlar bugün 9.günüm. Dayanamayıp idrar testi yaptım. İkinici çizgiyi göremedim maalesef. Gerçi bu kesin gebe olmadığım anlamına gelmiyor ama umudumuz azaldı.

Bende yeni katıldım aranıza. Transferin 7.8. 9. günü bende dayanamadım idrar testi yaptım. (Biliyorum çıkma ve çıkmama ihtimalini bildiğim halde) morelim bozuldu. Yaklaşık 10 tane idrar testi yaptım bu testler içinde (7.ci günü yaptığımda belli belirsiz gölge var gibi) diğerlerinde hiç bir şey yok. arkadaşlar bugün 9. günüm idrar da çıkmadı. Benim durumumda bir çok arkadaş var ama bende onlar gibi şanslı olurmuyum acaba. Öncelikle dualarınızı, tecrübelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar!!!! acilll yardım lütfennnnnnnnn!!!!!!

beklemek çok zor ama yapacak başka hiçbirşey yok beklemekten başka benimde ömrüm çürüdü test yapacağım günleri beklerken tedaviyle olmamıştı ama arka arkya düşüklerim olmuştu artık stres yapmaktan aylerca beklemiştim hamileliği ama çok şükür şimdi hamileyim Rabim inşallah bu duyguyu sanada yaşatsın canım beraberinde tüm isteyenlerede inşallah :)

Acil yardim lutfen.transferimin 10. Gunu sabah idrariyla test yaptim.silik cizgiyi gordum.fakat 11.gun yine yaptim ama gec saatlerdi.cizgi yok gibi birseydi. ben hamilemiyim degil miyim?

Sabah kan ver canım zaten yarin test gunun galiba sonucu da yaz inş. Hamişsiiin dir

Acil yardim lutfen.transferimin 10. Gunu sabah idrariyla test yaptim.silik cizgiyi gordum.fakat 11.gun yine yaptim ama gec saatlerdi.cizgi yok gibi birseydi. ben hamilemiyim degil miyim?

canım gebelığin erken donemlerınde cok acık renk cıkar ınsallah hamılesındır kuzum bnde ıkıncıyı ıstıyom ama suan degıl ınsalllah vardır cnmmmm dualarım sizinle allah olmayan herkese versın ıns

mrb umudunu kırma bn 15 gunde ıdrarda baktıgımda hala tek cızgı vardı ama kanda bhcg yuksek ıdı ve sonuc pozıtıf dı ınsallah senınkıde pozıtıfdır

Ya benimde geçen ay 26sinda regl bitti bu ayin 4unde kahverengi akıntı geldi test yaptim negatif çıktı içim hâlâ ümit dolu. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…