- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
Cok tesekkur ederim canim Ayni benim gibi olmussun.En azindan rahatladim birazcik.Hic olmazsa bir kac gun test yapmicam sanirim,ama duramamEvet hemen çıkmıştı sonra bi test yaptım silik sonra bi daha yaptım çıkmadı sonra bidaha yaptım çıktı silik sonra bidaha yaptım çıkmadı ertesi gün yaptım çıkmadı kan verdim testlere inanmayıp malesef negatifti hemen test yapma duramıyor insan biliyorum ama yapmamaya çalış
Evet canim aynen.Sabah olmazsa,ertesi gun randevum var,kan vericemYapicak bişey yok belirsizlikten iyidir boşa heveslenmezsiniz
İnsaAllah hamilesindir canim benim.Ama hormonlarin da bozulmus olabilir.PCOS varmi sende?Benim 3 hafta gecikti silik bile yok sadece tek cizgi malesefGebelik durumum yoktur buyuk ihtimalle ama ben neden geciktigini merak ediyorum 8 aylik evliyim bende adetim yeni yeni duzene otururyordu boyle oldu belkide bu yuzdendir bilemedim evlenmeden once cok duzenliydi bakalim :)
Kac gun sonra adet oldun sen canim?Evet hemen çıkmıştı sonra bi test yaptım silik sonra bi daha yaptım çıkmadı sonra bidaha yaptım çıktı silik sonra bidaha yaptım çıkmadı ertesi gün yaptım çıkmadı kan verdim testlere inanmayıp malesef negatifti hemen test yapma duramıyor insan biliyorum ama yapmamaya çalış
Bildigim kadariyla yok canim cunku adet duzensizligim yoktu benim hiç hani evlendikten sonra bozuldu yeni evliyim 8 ay oldu zaman zaman duzeldi zaman zaman bir iki hafta gecikmem oldu pazartesi gunu ogrenirim umarim oyle bi durumum varmi yokmu o da belli olur hani nasil bir rahatsizlik tam hakimde degilim sonradanmi cikan birsey o yuzden bilemiyorumİnsaAllah hamilesindir canim benim.Ama hormonlarin da bozulmus olabilir.PCOS varmi sende?
Oyleyse stres yasadinmi canim?Strese bagli da olabiliyormusBildigim kadariyla yok canim cunku adet duzensizligim yoktu benim hiç hani evlendikten sonra bozuldu yeni evliyim 8 ay oldu zaman zaman duzeldi zaman zaman bir iki hafta gecikmem oldu pazartesi gunu ogrenirim umarim oyle bi durumum varmi yokmu o da belli olur hani nasil bir rahatsizlik tam hakimde degilim sonradanmi cikan birsey o yuzden bilemiyorum
Canım bu testler de silik de olsa pozitif gözüküyor hakkında hayırlısı 13 yıl diyosun Rabbim hayırla sağlıkla bu haberi almayı nasip etsin inşallah başka belirtin varmı uyku hali yorgunluk gibi
Cok tesekkur ederim canim benim.İnsaAllah hayirlisi.Sen de sag salim kucagina alasin bebiskonuCanım bu testler de silik de olsa pozitif gözüküyor hakkında hayırlısı 13 yıl diyosun Rabbim hayırla sağlıkla bu haberi almayı nasip etsin inşallah başka belirtin varmı uyku hali yorgunluk gibi
Evet canim tukettim.yimek bile yedim olmazmismi?Iki saat sonra tekrarladım diyorsunuz ya o arada sıvı tükettiniz mi acaba? Bende bugün idrar testi ile öğrendim iki gun sabredemem yarin özelde kan vericem en kesin sonuç kan.
İnsallah olur canim daha bir yil bile olmadi evleneli.Tadini cikarin evliliyinizinHamile kalmak istiyorum o yuzden sanirim psikolojik olabilir
İnşallah canım cok tesekkur ederim fikirlerin icin iyi geldi Allah razı olsunİnsallah olur canim daha bir yil bile olmadi evleneli.Tadini cikarin evliliyinizinDaha gencsiniz.Bak birde ben ilk gebeliyimde tami tamina15 gun sonra silik cizgi cikmisti Gec dollenmeydi yani insaAllah sende de oyle olur
Sivi alimi etkiliyor canim. Idrardaki beta seviyesini düşürüyor. Sen testi tekrar et en az 4 saat öncesinde sıvı alma.Evet canim tukettim.yimek bile yedim olmazmismi?
Rica ederim canim.Yap hemen kan testiİnşallah canım cok tesekkur ederim fikirlerin icin iyi geldi Allah razı olsun
Ettim canim bugun sabah ilk idrarda.Cikmadi(((Sivi alimi etkiliyor canim. Idrardaki beta seviyesini düşürüyor. Sen testi tekrar et en az 4 saat öncesinde sıvı alma.
Çok eski hatırladığım kadarıyla bi 10 gün gibi geç olmuştum bebek istiyoruz ya onun sitresinide yapıyoruz ondan uzuyor olabilir kasma kendini bana hiç bebegin olmaycak dedi doktor çikolata kisti vardı veren Allah veriyor ve emin ol en hayırlı bi zamanda veriyor rabbim şimdi bi oğlum bi kızım var 3. Olacaktı verdimi veriyor rabbim 3. Yü korunurken oldu yani düşün hani diyorlar ya hemen ayva kalkma sırt üstü yat yastık koy falan hepsi rastlantı benceKac gun sonra adet oldun sen canim?
Olabiliyor bir günde 8 test yaptım 4 pozitif gördüm ertesi gün kan vermeye gittigimde hmile değildimYa canim kısmetama sasirdim pozitif sonuçta hata olmaz negatif sonuçta olur diyorlardı hep.
Rabbim insallah hayırlısını nasip etsin.
İnsallah canim benim.Kismet artik.simdi agrim var biraz,sanki adet olacakmisim gibi.olsa da rahatladam artik eger gebelik yoksaYa canim kısmetama sasirdim pozitif sonuçta hata olmaz negatif sonuçta olur diyorlardı hep.
Rabbim insallah hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?