Gebeliğe Hazırlık İdrar testi,yardim lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim canim Ayni benim gibi olmussun.En azindan rahatladim birazcik.Hic olmazsa bir kac gun test yapmicam sanirim,ama duramamYani gebeyim deye dusunurken sanki yureyim yerinden cikacak gibi oluyorum O uzden sakitledim biraz canim

İnsaAllah hamilesindir canim benim.Ama hormonlarin da bozulmus olabilir.PCOS varmi sende?

Kac gun sonra adet oldun sen canim?

İnsaAllah hamilesindir canim benim.Ama hormonlarin da bozulmus olabilir.PCOS varmi sende?
Bildigim kadariyla yok canim cunku adet duzensizligim yoktu benim hiç hani evlendikten sonra bozuldu yeni evliyim 8 ay oldu zaman zaman duzeldi zaman zaman bir iki hafta gecikmem oldu pazartesi gunu ogrenirim umarim oyle bi durumum varmi yokmu o da belli olur hani nasil bir rahatsizlik tam hakimde degilim sonradanmi cikan birsey o yuzden bilemiyorum

Oyleyse stres yasadinmi canim?Strese bagli da olabiliyormus

Iki saat sonra tekrarladım diyorsunuz ya o arada sıvı tükettiniz mi acaba? Bende bugün idrar testi ile öğrendim iki gun sabredemem yarin özelde kan vericem en kesin sonuç kan.

Canım bu testler de silik de olsa pozitif gözüküyor hakkında hayırlısı 13 yıl diyosun Rabbim hayırla sağlıkla bu haberi almayı nasip etsin inşallah başka belirtin varmı uyku hali yorgunluk gibi
Cok tesekkur ederim canim benim.İnsaAllah hayirlisi.Sen de sag salim kucagina alasin bebiskonuEvet canim pozitif gozukuyor,ama 2 saat sonra tekrar yaptim hic cikmadi.O uzden endise ediyorum.Hic bir belirti hiss etmiyorum,cunki uykum duzensiz zaten stresden,hem de isden dolayi.Yalniz bu ay basindan beri mide bulantilarim vardi İlaclardan biliyordum onu.Ama simdi bulanti da yok 1 hafta falandir.bilemiyorum vallahi,neye inanacagimi sasirdim

Hamile kalmak istiyorum o yuzden sanirim psikolojik olabilir
İnsallah olur canim daha bir yil bile olmadi evleneli.Tadini cikarin evliliyinizinDaha gencsiniz.Bak birde ben ilk gebeliyimde tami tamina15 gun sonra silik cizgi cikmisti Gec dollenmeydi yaniinsaAllah sende de oyle olur

İnsallah olur canim daha bir yil bile olmadi evleneli.Tadini cikarin evliliyinizinDaha gencsiniz.Bak birde ben ilk gebeliyimde tami tamina15 gun sonra silik cizgi cikmisti Gec dollenmeydi yaniinsaAllah sende de oyle olur
İnşallah canım cok tesekkur ederim fikirlerin icin iyi geldi Allah razı olsun

Kac gun sonra adet oldun sen canim?
Çok eski hatırladığım kadarıyla bi 10 gün gibi geç olmuştum bebek istiyoruz ya onun sitresinide yapıyoruz ondan uzuyor olabilir kasma kendini bana hiç bebegin olmaycak dedi doktor çikolata kisti vardı veren Allah veriyor ve emin ol en hayırlı bi zamanda veriyor rabbim şimdi bi oğlum bi kızım var 3. Olacaktı verdimi veriyor rabbim 3. Yü korunurken oldu yani düşün hani diyorlar ya hemen ayva kalkma sırt üstü yat yastık koy falan hepsi rastlantı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…