idrar testi

melegini_bekliyor

Meleğimm annene sıkı tutun olur mu ?
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
2.598
2.513
83
38
Arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım negatif. Kendimi çok hamile miyim diye strese de sokmadım ama kürtajdan sonra 2. Adet olacak eğer gelirse belki ondan dolayı da gecikmiş olabilir diye düşünüyorum. Merak ettiğim adet günü idrar testi negatif çıkıp daha sonra pozitifi gören var mı ?

benim düşükle sonuçlanan ilk gebeliğimde adet olmam gereken günde yaptım silik de olsa çıkmıştı çizgi. üstelik sonraki kontrollerimde doktor geç döllenme olmuş demesine rağmen çıkmıştı. ama inşallah öylesindir çıkar bir iki güne. en sağlıklısı kan vermek ama :)

kaçıncı günündesin. yada adete kaç gün var. bende geçen ay düşük yaptım ama dr 3 ay korun dedi bana

İdrar da çikmadan kan vermek istemiyorum sonrası baya hayal kırıklığı oluyor çünkü. Gecikirse 3-4 gün anca öyle

kaçıncı günündesin. yada adete kaç gün var. bende geçen ay düşük yaptım ama dr 3 ay korun dedi bana
Valla canım 22 haziranda kürtaj olduğum için aslında günlerimde değişiklikte olmuş olabilir şu an çok ta emin değilim. Normalde 24-25 günde bi adet olurdum ama kürtaj sonrası 27. Gün adet oldum ve kürtaj sonrası bu 2. Ayım bugün 27. Gün bugün olmam lazım yani kürtaja göre. Tabi kürtaj sonraaı adetimde düzensizlik olmadıysa

Ben adet gunu yaptim negatif cikti 5 gun sonra tekrarladim pozitif gec dollenme olmus , insAllah seninde oyledir :)
İnşallah canım ya adet olcak gibi ağrılarım var ama bugün gelmedi. İnşallah benimde sonradan pozitife döner. Sente lady diye bi test almış eşim ilk defa kullandım. Belki test kötüdür illa hamileliğe yorucaz ya

Cok kafana takma bende adet olmayi bekliyordum cunku belirtiler ayniydi , bir uyku birde mide bulantim olmasi farkliydi , amma cokta takmadigim icin 5 gun icinde bakmadim zaten adet olucam diye amma olmadi sonradan testte pozitif oldu kan testide pOzitif amma hcg im biraz dusuk insAllah oda gec dollenmeye baglidir

Uyku hali ve mide bulantısı var bende de ? Diğer hamileliğimde mide bulantım yoktu. Ne kadarlık hamilesin şu an canım ?

Hcg iki gunde bir baktir cnm. Ayni seyi yasadim hcg dusuktu.sali hamile oldugumu ogrendim.persembe dusuk yaptim

Doktor cocugun daha rahme tutunmadigini cok yeni oldugunu soyledi o yuzden duwuk dedi 3 4 gun icinde rahme duwmesin bekleyelim dedi bakalim nolucak.. her hangi bir dusuk belirtisi hissetdinmi baska ?
Hcg iki gunde bir baktir cnm. Ayni seyi yasadim hcg dusuktu.sali hamile oldugumu ogrendim.persembe dusuk yaptim

Canim insAllah bu defasinda olur uzulme , hemen test yapma geciktikce takma o zaman daha hazirlikli olursun :)
Hamile kaldığımda öyle yapmıştım canım yine negatifi görcem nede olsa diye 3 gün gecikince yapmıştım ama bu sefer kendimi çok hamile gibi hissettim adet günümde yaptim hemen negatifi gördüm. Sanırım bu kadar hamile hissetmem de kürtaj in da etkisi var. O hamilelik duygusu başka bişey. Meleğimi bulup çok çabuk kaybetmiş olmam çocuk isteğimi daha da çok kamçiladı

Doktor cocugun daha rahme tutunmadigini cok yeni oldugunu soyledi o yuzden duwuk dedi 3 4 gun icinde rahme duwmesin bekleyelim dedi bakalim nolucak.. her hangi bir dusuk belirtisi hissetdinmi baska ?
Once kasik ve bel agrisi vardi adet olacak gibi ama biraz daha siddetliydi. Daha sonra da lekelenme basladi. Hastaneye gittim hcg 166ydi.170 olmustu. Sabah poliklinige gel dediler sabah gittim 134e dusmus. Dusuk yapiyosun dediler.herhangi bi ilac falan vermediler.hic bisey yapmadilar.halen kanamam devam ediyo.sancim cok fazla

Geçmiş olsun canım çok zor kaybetmek. Ama Allah bi şekilde sabrını veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…