idrar testi

canim bende gecen hafta yaptim dusuk. ben ilk ogrendigimde beta 1600 lerdeydi. yuksek diye tutundugunu dusunmustum hatta. dusuk yaptigimin sabahi 1800 du. buyuk parcalar gelmisti sabahinda zaten. kese de acilde gorunup sabahinda bozulmustu.

banada ilac vermediler. erken gebeliklerde pihtilasma yada kan uyusmazligi gibi bisi yoksa mudahale etmiyorlarmis. bana ısrarla kan grubumu ve kan uyusmazligi var mi onu sormuslardi. onun disinda kendi kendime dusurdum. cok agrim vardi benim ama..hep minoset aldim gunde 3 kez
1 hafta sürdü.

Canim benm hcg yukselmesini beklediler ama net bisey demediler hic. Birisi gec dollenme dedi birisi sagliksiz gebelik dedi yani ben ne yapacagimi sasirdim. En son iste hcg dusunce dusuk yapiyosun dediler. Ben neye ugradigimi sasirdim.kizimda da hcg dusuktu sonradan yukseldi ama moralimi bozan kimse olmamisti hcg dusuk falan diye. Bunda ilk gunden moralim bozuldu strese girdim olacagi varsa da olmadi. Hayirlisi buymus ama cok uzuldum .kan uyusmazligi falanda yok cok sukur ama bana tek bi sebep soylemediler arastirma yoluna gitmediler.dusuk yapiyosun deyip yolladilar

Cok uzuldum canim insAllah ikinci yeniden olur cok saglam sekilde hamilelik gecirirsin,bende bekliyorum henuz cok agrim yok ara sira kasiklarimda oluyor cok yungul sonra geciyor lekelenmemde akintimda yok diye biraz umudum var , dusuk 4 haftadan gec olabilirmi ?

Canim tesekkur ederim. Dikkat etmeni tavsiye ederim. Surekli hcg baktir ve kontrollere git

Ilk gitdiyimde 19.6 di doktor bi sorun yok dedi daha cok erken 1 hafta sonra gel yine bakalim dedi usmde henuz gorulmedi , simdi aklima kotu seyler geliyor rahme tutunma olmaz , cocuk sol tupde buyur dis gebelik olur ilk hamileligim 2 aydi evliyim henuz

Canım kaç haftalıksın şu an ? Hcg ye 1 kere mi bakıldı ?

Benimde durumum senin gibi aynı 16 agust düşük yaptım malesef.20 eylül adet oldum ve bugun adet olmadım 4 gün predictor test aldım negatıf akıntım ve mide bulantım var umutlanmak da istemiyorum .s

Canim ins hamilesidir ama kürtajdan sonra adet düzeni baya bi değişir. Bende dusuk yapmıştım bekim de günüm baya bi değişti. Zaten bünye 2 yada 3 ayda kendini topluyor. Ama ins hamilesindir

Canim ins hamilesidir ama kürtajdan sonra adet düzeni baya bi değişir. Bende dusuk yapmıştım bekim de günüm baya bi değişti. Zaten bünye 2 yada 3 ayda kendini topluyor. Ama ins hamilesindir
Yok canım konuyu 2 ay önce açmışım ama maalesef hala hamile kalamadım hayırlısı değilmiş ne diyelin

Benimde durumum senin gibi aynı 16 agust düşük yaptım malesef.20 eylül adet oldum ve bugun adet olmadım 4 gün predictor test aldım negatıf akıntım ve mide bulantım var umutlanmak da istemiyorum .s
Ben hamile değilmişim canım. Hala da değilim gecikmeler olabiliyormuş bunu öğrenmiş oldum. İnşallah sen hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…