- Konu Sahibi melegini_bekliyor
-
canim bende gecen hafta yaptim dusuk. ben ilk ogrendigimde beta 1600 lerdeydi. yuksek diye tutundugunu dusunmustum hatta. dusuk yaptigimin sabahi 1800 du. buyuk parcalar gelmisti sabahinda zaten. kese de acilde gorunup sabahinda bozulmustu.Once kasik ve bel agrisi vardi adet olacak gibi ama biraz daha siddetliydi. Daha sonra da lekelenme basladi. Hastaneye gittim hcg 166ydi.170 olmustu. Sabah poliklinige gel dediler sabah gittim 134e dusmus. Dusuk yapiyosun dediler.herhangi bi ilac falan vermediler.hic bisey yapmadilar.halen kanamam devam ediyo.sancim cok fazla
Canim benm hcg yukselmesini beklediler ama net bisey demediler hic. Birisi gec dollenme dedi birisi sagliksiz gebelik dedi yani ben ne yapacagimi sasirdim. En son iste hcg dusunce dusuk yapiyosun dediler. Ben neye ugradigimi sasirdim.kizimda da hcg dusuktu sonradan yukseldi ama moralimi bozan kimse olmamisti hcg dusuk falan diye. Bunda ilk gunden moralim bozuldu strese girdim olacagi varsa da olmadi. Hayirlisi buymus ama cok uzuldum .kan uyusmazligi falanda yok cok sukur ama bana tek bi sebep soylemediler arastirma yoluna gitmediler.dusuk yapiyosun deyip yolladilarcanim bende gecen hafta yaptim dusuk. ben ilk ogrendigimde beta 1600 lerdeydi. yuksek diye tutundugunu dusunmustum hatta. dusuk yaptigimin sabahi 1800 du. buyuk parcalar gelmisti sabahinda zaten. kese de acilde gorunup sabahinda bozulmustu.
banada ilac vermediler. erken gebeliklerde pihtilasma yada kan uyusmazligi gibi bisi yoksa mudahale etmiyorlarmis. bana ısrarla kan grubumu ve kan uyusmazligi var mi onu sormuslardi. onun disinda kendi kendime dusurdum. cok agrim vardi benim ama..hep minoset aldim gunde 3 kez
1 hafta sürdü.
Cok uzuldum canim insAllah ikinci yeniden olur cok saglam sekilde hamilelik gecirirsin,bende bekliyorum henuz cok agrim yok ara sira kasiklarimda oluyor cok yungul sonra geciyor lekelenmemde akintimda yok diye biraz umudum var , dusuk 4 haftadan gec olabilirmi ?Canim benm hcg yukselmesini beklediler ama net bisey demediler hic. Birisi gec dollenme dedi birisi sagliksiz gebelik dedi yani ben ne yapacagimi sasirdim. En son iste hcg dusunce dusuk yapiyosun dediler. Ben neye ugradigimi sasirdim.kizimda da hcg dusuktu sonradan yukseldi ama moralimi bozan kimse olmamisti hcg dusuk falan diye. Bunda ilk gunden moralim bozuldu strese girdim olacagi varsa da olmadi. Hayirlisi buymus ama cok uzuldum .kan uyusmazligi falanda yok cok sukur ama bana tek bi sebep soylemediler arastirma yoluna gitmediler.dusuk yapiyosun deyip yolladilar
Canim tesekkur ederim. Dikkat etmeni tavsiye ederim. Surekli hcg baktir ve kontrollere gitCok uzuldum canim insAllah ikinci yeniden olur cok saglam sekilde hamilelik gecirirsin,bende bekliyorum henuz cok agrim yok ara sira kasiklarimda oluyor cok yungul sonra geciyor lekelenmemde akintimda yok diye biraz umudum var , dusuk 4 haftadan gec olabilirmi ?
bence hıc korkmayın rabbım nasıp ederse olur benım de oglum da yanlıs hatırlamıyorsam 59 cıkmıstı hcg suan oglum 2.5 yasında bana da gec dollenme demıslerdıKorkma canım bişey olmaz Allah ın izniyle. Duanı eksik etme. Benimde dualarimdasın
Canım kaç haftalıksın şu an ? Hcg ye 1 kere mi bakıldı ?Ilk gitdiyimde 19.6 di doktor bi sorun yok dedi daha cok erken 1 hafta sonra gel yine bakalim dedi usmde henuz gorulmedi , simdi aklima kotu seyler geliyor rahme tutunma olmaz , cocuk sol tupde buyur dis gebelik olurilk hamileligim 2 aydi evliyim henuz
Maşallah canım Allah bağışlasın. Darısı bizim başımıza inşallahbence hıc korkmayın rabbım nasıp ederse olur benım de oglum da yanlıs hatırlamıyorsam 59 cıkmıstı hcg suan oglum 2.5 yasında bana da gec dollenme demıslerdı
Benimde durumum senin gibi aynı 16 agust düşük yaptım malesef.20 eylül adet oldum ve bugun adet olmadım 4 gün predictor test aldım negatıf akıntım ve mide bulantım var umutlanmak da istemiyorum .sArkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım negatif. Kendimi çok hamile miyim diye strese de sokmadım ama kürtajdan sonra 2. Adet olacak eğer gelirse belki ondan dolayı da gecikmiş olabilir diye düşünüyorum. Merak ettiğim adet günü idrar testi negatif çıkıp daha sonra pozitifi gören var mı ?
4 gün önce pardonBenimde durumum senin gibi aynı 16 agust düşük yaptım malesef.20 eylül adet oldum ve bugun adet olmadım 4 gün predictor test aldım negatıf akıntım ve mide bulantım var umutlanmak da istemiyorum .s
Canim ins hamilesidir ama kürtajdan sonra adet düzeni baya bi değişir. Bende dusuk yapmıştım bekim de günüm baya bi değişti. Zaten bünye 2 yada 3 ayda kendini topluyor. Ama ins hamilesindirArkadaşlar bugün adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım negatif. Kendimi çok hamile miyim diye strese de sokmadım ama kürtajdan sonra 2. Adet olacak eğer gelirse belki ondan dolayı da gecikmiş olabilir diye düşünüyorum. Merak ettiğim adet günü idrar testi negatif çıkıp daha sonra pozitifi gören var mı ?
Yok canım konuyu 2 ay önce açmışım ama maalesef hala hamile kalamadımCanim ins hamilesidir ama kürtajdan sonra adet düzeni baya bi değişir. Bende dusuk yapmıştım bekim de günüm baya bi değişti. Zaten bünye 2 yada 3 ayda kendini topluyor. Ama ins hamilesindir
Ben hamile değilmişim canım. Hala da değilimBenimde durumum senin gibi aynı 16 agust düşük yaptım malesef.20 eylül adet oldum ve bugun adet olmadım 4 gün predictor test aldım negatıf akıntım ve mide bulantım var umutlanmak da istemiyorum .s
Bende cnm 2.ayda düşük yaptım bende hala deniyorum. Artık bu ay da olmazsa doktora yol görünüyor yine.Yok canım konuyu 2 ay önce açmışım ama maalesef hala hamile kalamadımhayırlısı değilmiş ne diyelin
Bilmiyorum canım Allah gönlümüze göre versin . Ilk ay gecikme oluyor ama sonra ki ay kendi döngüne dönüyorsun bır etki etmiyor kürtaj hormonlaraBen hamile değilmişim canım. Hala da değilimgecikmeler olabiliyormuş bunu öğrenmiş oldum. İnşallah sen hamilesindir
Adet mi oldun senBilmiyorum canım Allah gönlümüze göre versin . Ilk ay gecikme oluyor ama sonra ki ay kendi döngüne dönüyorsun bır etki etmiyor kürtaj hormonlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?