- 13 Mart 2017
- 230
- 121
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm teste göre hamilesin sabah tekrarla testi veya kan ver hayırlı olsun..Kizlar bu ay incir kuru kullandim...45 gunde bir adet goruyorum...bat 19 gun var daha ama gogyslerimin dolgunlasmasindn kaynakli test yaptim...sizce hamile olabilirmiyim lutfen yardimm kizlar...![]()
Canım idrarda çıktıysa kanda mutlaka çıkar tabiki beklemene gerek yokKan vermek icin beklemeye gerek vrmi kizlar...kanda hemen cikrmiki yoksa 1 2 daha beklesem mi...ilk olacagi icin bu konuda cok bilgim yok
evet canim 19 gun var dahaAdetinr 19gün mü var ?
Hevesini kirmak istemem ama test kurumuş canim o yuzden cizgi yeri belli. Bende de olmustu boyle ve hamile degildimevet canim 19 gun var daha
sabah ilk idrarla yaptim kuzum testi o zmn daha belliydi kurudukca aksine pembeligi azalir gibi oldu...benimde cok umidim yok cunku yaptiktan 1 saat snra ikinci cizgi ciktiHevesini kirmak istemem ama test kurumuş canim o yuzden cizgi yeri belli. Bende de olmustu boyle ve hamile degildim
testinin markasi neydi canim hatrliyormusunResmi de bu cnm
Canim benim gebelik olsa bile adete 19gun kala idrarda cikmaz bence.. Ama yine tekrar test yap istersen... Insallah hamilesindirsabah ilk idrarla yaptim kuzum testi o zmn daha belliydi kurudukca aksine pembeligi azalir gibi oldu...benimde cok umidim yok cunku yaptiktan 1 saat snra ikinci cizgi cikti![]()
Hatirlamiyorum guzelim ya.. 6Ay oldutestinin markasi neydi canim hatrliyormusun
sanirim markalari ayni bir kac kisiden bu markanin yanlis sonuc verdigini duydumHatirlamiyorum guzelim ya.. 6Ay oldu
İdrarda çıkan kanda mutlaka çıkar canım. Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kan 15 gün sonra idrar sonuç verirKan vermek icin beklemeye gerek vrmi kizlar...kanda hemen cikrmiki yoksa 1 2 daha beklesem mi...ilk olacagi icin bu konuda cok bilgim yok
aminn canim inşallahCanım test 5 ya da 10 dakikadan sonra geçerliliğini yitiriyor. Ben de hamile olmadığım bir zaman yaptığım testte 10 15 dakika sonra ikinci çizgi çıktı. Insallah Allah gönlüne göre verir