Gebeliğe Hazırlık İdrar testim bakabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Merhaba adetim bugün 3 gün gecikti .Bu ay ovulasyon testi kullandım 16.güne kadar pik göremeyince moral bozukluğuyla testi bıraktım.Bugün sabah yaptığım testte de ışığa tutunca görünen ama normal bakılınca gözükmeyen bi silik çizgi var Sizce ne yapmam gerekiyor bu test pozitifmi ?

Testin fotosu atabilir misin canım

Yanıltıcı olabiliyor o canım. Kuruma çizgisi çıkıyor. Eğer geç yumurtlama olduysa adet de gecikir keşke bırakmasaydın. İki gün sonra test yapıp koyulaştı mı diye bakabilirsin ya da kan verebilirsin kesin sonuç için. Senin bat belirsiz şuan.

Testi yüklemeyi unutmuşum pardon

herzaman 28 günde bir adet olurdum ama yumurta tembelliği olduğu için pik göremedim moralim bozuldu bırakmıştım

Eklentiler

• 111FDE73-2E87-40F1-873E-ACC80791912B.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 95
Testi yüklemeyi unutmuşum pardon

herzaman 28 günde bir adet olurdum ama yumurta tembelliği olduğu için pik göremedim moralim bozuldu bırakmıştım
Her zaman 28 gün de olsa ovulasyon testi yapınca yada çocuk isteyince stresten adeti değişen çok fazla insan biliyorum. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur en fazla 2 gün oynar her kadında aynıdır. Yumurtlama olmadan da adet olunabiliyor tabii tembellik varsa ondan olabilir belki

Tembellik olduğunu doktorum ilk gittiğim gğnden beri söylüyor canım 2 kere klomen 1 kere femara kullandım yumurtalar çok iyi büyüyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor bu arada 2 kerede kimyasal gebeliğim oldu inşallah geç döllenme felan olmuştur

Anladım canım inşallah öyledir hayırlısı olsun

Femaradan çok çabuk vazgecmeyin derim. Ben 1 ay 2 tablet, 5 ay 3 tablet kullandim. Hamile kalamadim. Daha sonra tup bebek ya da aşilama için yonlendirildim. Doktorum son kez 4 tabletle devam edelim bu ay dedi. Kime sorsam bu kadar kullanilmaz dendi. Ama zaten tup bebekde aşiri hormon alicakdim. O ay ikizlere hamile kaldim. 17 haftada duwuk oldu bende rahim agzi yetmezligi yuzunden ama bebeklerim son ana kadar çok iyiydiler. O yuzden ben tup bebekle hormon yuklenmesindense zarari daha az olan femarayla bir kaç ay devam etmek tarafdariyim.

Canım sende galiba yumurta büyümeme sorunu var ondan çok kullanmışın benim günde. 2 tane kullanmam ile 22-23 mm oluyor zaten bu ayda olmazsa tekrar bidaha kullancam femara

Canım sende galiba yumurta büyümeme sorunu var ondan çok kullanmışın benim günde. 2 tane kullanmam ile 22-23 mm oluyor zaten bu ayda olmazsa tekrar bidaha kullancam femara
Hayir çok guzel buyuyordu her defasinda da femarayla çatliyordu. Aksine fazla buyuyup kiste çevrilme sorunu vardi. Yani her ay olumlu sonuç aldim. Neden olmuyordu bilmiyorum

Kullandigim 7 ay boyunca femarayla 2 ay 27 mm olunca çatladigini gordum. Diger aylar tam zamaninda çatladi zaten

Hayir çok guzel buyuyordu her defasinda da femarayla çatliyordu. Aksine fazla buyuyup kiste çevrilme sorunu vardi. Yani her ay olumlu sonuç aldim. Neden olmuyordu bilmiyorum
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…