- 18 Mart 2022
- 23
- 8
- 16
- 26
- Konu Sahibi deliningunlugu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki hemen çıktı, sonrasında o şekilde devam edecek mi diye bekledim, 2. Görseldeki gibi oldu belli belirsiz bir çizgi var gibi ama yok gibi deüsteki hemen cıktıysa var gibi duruyor canım
Peki bugün eve gidince erken gebelik testi mi yapsam?Test bozuk, dağılmaması gerekiyor
Peki bugün eve gidince erken gebelik testi mi yapsam?
erken test yapmanıza gerek yok varsa kaset testeki gibi çıkar zaten,yada direk kan verinÜstteki hemen çıktı, sonrasında o şekilde devam edecek mi diye bekledim, 2. Görseldeki gibi oldu belli belirsiz bir çizgi var gibi ama yok gibi de
İş çıkışı kan testi vermek istiyorum, umarım test doğrudur ve hamileyimdirerken test yapmanıza gerek yok varsa kaset testeki gibi çıkar zaten,yada direk kan verin
tamam fazla damlatmışsınız ama fazla olunca ikinci çizği çıkmaz,oldukcada kırmızı duruyor.adetiniz geçtimi?İş çıkışı kan testi vermek istiyorum, umarım test doğrudur ve hamileyimdirtamam
Testin arkasında 3-4 damla yazıyordu bende 4 olsun benim olsun dedim 4 damla damlattımtamam fazla damlatmışsınız ama fazla olunca ikinci çizği çıkmaz,oldukcada kırmızı duruyor.adetiniz geçtimi?
valla bana var gibi geldi canım sen bence akşam kan ver,bize de haber et:)Testin arkasında 3-4 damla yazıyordu bende 4 olsun benim olsun dedim 4 damla damlattımdün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Geçen subatın 20sinde oldum marttada 20de olmam gerekiyordu olmadım dünde aklıma geldi sabah ilk idrarımla yaptım koyuydu idrarım
Normalde sabah bu testten sonra hemen yapacaktım erken gebelik testini ama testi yapacak idrarım kalmamıştıben var olarak goruyorum erken test yada kan testi yapin cikacaktir
Ben ilk defa gebelik için kan vericem doktora belirtmem gerek mi gebelik testi içim diyevalla bana var gibi geldi canım sen bence akşam kan ver,bize de haber et:)
yok canım acıklama yapmana gerek yok, özele gideceksen direk laboratuvara gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum de.Ben ilk defa gebelik için kan vericem doktora belirtmem gerek mi gebelik testi içim diye
Erken gebelik testleri çok güvenilir değil. Bu test de dağılmış çok damlatmışsınız muhtemelen. Kan verin direktPeki bugün eve gidince erken gebelik testi mi yapsam?
Akşam hemen bir kan vereyim o zamanyok canım acıklama yapmana gerek yok, özele gideceksen direk laboratuvara gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum de.
İkinci fotoğraf zaten beni kuşkuya düşürdü gölge gibi duruyor akşam test vereceğim heyecanlandımİlk fotoğrafta daha net ama ikinci fotoğrafta da gölge olarak gördüm bence var gebelik hayırlısı olsun bir kan verin
Bence var yani önemli olan orada çizginin olması az veya çok fark etmiyorİkinci fotoğraf zaten beni kuşkuya düşürdü gölge gibi duruyor akşam test vereceğim heyecanlandım![]()