- 8 Temmuz 2025
- 33
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi gelecektenumutlu
-
Üçü de aynı marka amaTestle alakalı olabilir. Testin kalitesiyle yani.
Tam tersi koyu olanları öğleden sonra yaptım. Ama idrar rengim de koyuydu. Bugünkünü sabah yaptım, idrar rengim daha açıktıSabah ilk idrarla mı yaptınız hepsini?
Bence aşırı sıvı almadan iki uc saat ttutugunuz idrarinizla yine test yapin ama aynı marka olsun. Buyuk ihtimalle son yaptığınız test kiti ile alakalı bir durumdur. Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin insallah23 haziranda 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 5 temmuzda hcg 87, 7 temmuzda 191, 11 temmuzda 560 çıktı. Tabi ben idrar testinde de koyulaşmayı takip ettim. Ama garip bir şekilde geçen hafta kopkoyu çıkan testim bugün silikleşmişti. Görsel ekliyorum. En alttaki test bugüne ait. Ayrıca pembe kahverengi lekelenmelerim sonucu öğrendiğim günden beri devam ediyor. Yarın ultrason ve kan testim var ama yine de sizlere sormak istedim. Testin silikleşmesi ne anlama geliyor olabilir?
Amin, çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bir tane daha yapacağım.Bence aşırı sıvı almadan iki uc saat ttutugunuz idrarinizla yine test yapin ama aynı marka olsun. Buyuk ihtimalle son yaptığınız test kiti ile alakalı bir durumdur. Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin insallah
Kesinlikle öyle ama 10 senenin üzerine insan ilk kez hamile kalınca dayanamıyor, günler geçmiyor sanki.Pozitif gorunce kan testi ile takip etmek daha saglikli oluyor
Neyseki yarin kan testiniz varmis 2 gune bir kan verip takip edersiniz
Yani aynı marka diye hepsi aynı kalitede çıkmayabilir arada bir tane böyle çıkmıştır. Kan testi yaptırmışsınız zaten artış da güzel gayet. Strese girmeden ultrason gününü bekleyin derim ben.Üçü de aynı marka ama
Haklısınız zaten randevum yarın.Yani aynı marka diye hepsi aynı kalitede çıkmayabilir arada bir tane böyle çıkmıştır. Kan testi yaptırmışsınız zaten artış da güzel gayet. Strese girmeden ultrason gününü bekleyin derim ben.
Yaa inşallah, çok teşekkür ederimBence hiç teste takılma ben çok fazla test yaptım hiç birinde de koyulaşma olmamisti doğumuma iki üç hafta kala yine test yapmıştım anı olarak kalsın diye yine siliktigebeliginde hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?