İdrar testim hakkında

gelecektenumutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
27
10
3
34
23 haziranda 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 5 temmuzda hcg 87, 7 temmuzda 191, 11 temmuzda 560 çıktı. Tabi ben idrar testinde de koyulaşmayı takip ettim. Ama garip bir şekilde geçen hafta kopkoyu çıkan testim bugün silikleşmişti. Görsel ekliyorum. En alttaki test bugüne ait. Ayrıca pembe kahverengi lekelenmelerim sonucu öğrendiğim günden beri devam ediyor. Yarın ultrason ve kan testim var ama yine de sizlere sormak istedim. Testin silikleşmesi ne anlama geliyor olabilir?

Eklentiler

• IMG_9227.webp
    IMG_9227.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 42
23 haziranda 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 5 temmuzda hcg 87, 7 temmuzda 191, 11 temmuzda 560 çıktı. Tabi ben idrar testinde de koyulaşmayı takip ettim. Ama garip bir şekilde geçen hafta kopkoyu çıkan testim bugün silikleşmişti. Görsel ekliyorum. En alttaki test bugüne ait. Ayrıca pembe kahverengi lekelenmelerim sonucu öğrendiğim günden beri devam ediyor. Yarın ultrason ve kan testim var ama yine de sizlere sormak istedim. Testin silikleşmesi ne anlama geliyor olabilir?
Bence aşırı sıvı almadan iki uc saat ttutugunuz idrarinizla yine test yapin ama aynı marka olsun. Buyuk ihtimalle son yaptığınız test kiti ile alakalı bir durumdur. Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin insallah🙏🏻

Bence hiç teste takılma ben çok fazla test yaptım hiç birinde de koyulaşma olmamisti doğumuma iki üç hafta kala yine test yapmıştım anı olarak kalsın diye yine silikti😬🤭gebeliginde hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin miniğin 😇

Bu testi de biraz önce yaptım kızlar. Artık eminim, idrar renginden çok etkileniyor. Daha koyu idrarla yapınca test de koyu çıktı. Boşuna evham yaptım sanırım. Yarına inşallah güzel gelişmeler olur da yazabilirim🙏
IMG_9234.webp

Back
X