İdrar testim hep negatif çıkıyor

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.421
1.436
63
28
Kızlar merhaba, yarın adet günüm ( inşallah olmam) idrar testim bu sabah da negatif çıktı. İdrarda negatif çıkan ama hamile kalanlar burada mı, ümidimi yitriyorum artık. Demek ki ben vücudumu hiç tanıyamamışım bu belirtilere göre :( :(

Kızlar merhaba, yarın adet günüm ( inşallah olmam) idrar testim bu sabah da negatif çıktı. İdrarda negatif çıkan ama hamile kalanlar burada mı, ümidimi yitriyorum artık. Demek ki ben vücudumu hiç tanıyamamışım bu belirtilere göre :KK43: :KK43:
Merhaba, geç döllenme olamaz mı

Vücudumu tanımamışım değil de o kadar hamilelik odaklı olunca psikolojik olarak belirti yaşıyorsunuz.

Merhaba, geç döllenme olamaz mı
Bence olamaz neden diyeceksin , yumurtlamam 15 i ydi ve biz bir tek 13 ünde birliktelik yaşadık, çünkü geç yumurtlama olamaz spermler o kadar yaşamazdı, eğer olmuşsa 15 inde olmuştur ki o zaman olması bile mucize :)

Hamilelikten önce psikolojik olarak her ay beklediğim için belirtilerim olurdu. Göğüslerimde şişlik belimde ağrı kasık ağrısı lekelenme vs. Adetten bir gün önce varsa eğer cikar diye düşünüyorum çünkğ ben 2 gün kala hem erken hem kaset test yaptığımda ikisinde de cift cizgi gördüm

Back
X