İdrar testim kafamı karıştırdı

anywayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
12
2
1
28
Merhaba arkadaşlar sizinle bugün yaptığım idrar testimin tuhaflığımdan bahsetmek istiyorum. Akşam 5 buçuk gibi test yaptım düz bir zemine koydum ve 15-20 dk sonra bakmaya gittiğimde hafif silikti. Ben pek anlayamadım biraz daha beklemek istedim ve az sonra tekrar bakmaya gittiğimde ikinci çizginin iyice belirginleştiğini ve iki çizginin ortasının dağılmış kırmızı sulu boya gibi olduğunu gördüm. Hiçbir şey anlamadım bu durumdan. Daha önce yaşayan var mı? Sizce gebe miyim?

Eklentiler

• 81E3DAAC-CE1D-460F-9190-B24FA69A5958.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 143
Test çok dağılmış canım normalde olmaz böle sen yine de ümidini kaybetme yarın ilk idrarla tekrar dene bakalım belki de pozitif çıkar
ayy ne güzel yazdın umarım dediğin gibi olur. evet sanırım son damla fazla geldi o yüzden dağıldı yarın tekrar deneyeceğim. dua et benim için

Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasn seninde inşallah canım yrn ilk idrar ile yp bitane daha

ayy ne güzel yazdın umarım dediğin gibi olur. evet sanırım son damla fazla geldi o yüzden dağıldı yarın tekrar deneyeceğim. dua et benim için
Ederim tabi siz de benim için edin 2 en fazla 3 damla yeterli test için fazlası dağılıo net sonuç alınamıo adet gününüz geçti mi acaba

Test bozuk canım yaaa ne kadar var adetıne bıde eger elınde varsa erken gebelik testi yap bence

Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasn seninde inşallah canım yrn ilk idrar ile yp bitane daha
yaaaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah isteyen ve bakabilecek bütün kadınlara, ben de dahil kucaklarımıza almayı nasip etsin

Ederim tabi siz de benim için edin 2 en fazla 3 damla yeterli test için fazlası dağılıo net sonuç alınamıo adet gününüz geçti mi acaba
ya benim adetim çok garip oldu. 2 ay önce eşimle beraber olduk sonra ben ailemin yanına geldim yani 2 aydır beraberlik yok ve geçen ay inanılmaaz bel ağrısı çektim adet günüm geçti 3 gün. sonra baktım kan geldi ve ben normalde 4-5 gün dolu dolu oluyorken sadcee 2 gün kanamam oldu o da çok azdı 1 peti dolduracak kadar. neyse o günden sonra işte dün bu testi yaptm bugün eczaneler kapalıydı alamadım yarın alacağım. bi de 2-3 gündür kasıklarma sancı giriyor az önce lavaboda peçeteye pembe leke geldi ben de adet oldum sandım ama kan man yok :/ off ya kafayı yiyeceğim

Testin üzerinde ilk 10 dakikada sonuç öıkar yazmıyor mu?

Hıı anladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…