- 7 Ekim 2025
- 10
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi enise_gizli34
-
Çizgi hemen mi çıktıSelam hanımlar. Geçen ay 4 eylülde adet oldum. Genelde 2 3 gün ileri geri giderdi günlerim. Dün yani 6 ekimde otururken bir anda içime doğan bir hisle idrar testi yaptım pozitif çıktı. Şaşırmıştım çünkü beklemediğimiz birşeydi süpriz oldu. Gecesine kanamam oldu. Şuanda kanama hala devam ediyor. Adet kanaması gibi yoğun sancılı aynı hisler. 1 gün oldu . Şuanda kafam çok karışık hamilemiyim değilmiyim bu durumu yaşayanlsr varmı kanamam dursun bir idrar testi daha yaptırıcam pozitif çıkarsa kadın doğuma giderim. Acaba
Evet canım hemen yaptığım anda çıktı.Çizgi hemen mi çıktı
Hayır yaptığım anda hemen çıktı şaşırdım bende zatenkuruma çizgisi bu
Kimyasal gebelik olma ihtimali de var.Evet canım hemen yaptığım anda çıktı.
bana çok güvenilir gelmedi. erken gebelik testi deneseniz?Hayır yaptığım anda hemen çıktı şaşırdım bende zaten
bana çok güvenilir gelmedi. erken gebelik testi
Şuan adet kanaması yaşıyorum test alsam yapsam doğru çıkarmıbana çok güvenilir gelmedi. erken gebelik testi deneseniz?
çıkarŞuan adet kanaması yaşıyorum test alsam yapsam doğru çıkarmı
O zaman kalkar kalkmaz bir test alıp yapıyım
İlk günün yoğunluğu gibi zaten ben hep yoğun kanamalı geçirirdimNasıl bir kanama. Pembe hafif hafif mi? Yoksa ilk günün yoğunluğu gibi mi?
kahverengi ya da pembe olur. pıhtılı ve kıpkırmızı olmaz. yoğun olmaz. bütün bir yerleşme kanaması bir pedi bile doldurmaz. her gün maksimum iki parmak kadar gelir veya damla damla olarak iç çamaşırında görünür. 2-3 gün sürer ama dediğim gibi her gün silik silik azar azar gelir. adet oldum sanarsın ama bi bakarsın ki başka gelen giden yok. ertesi gün bir daha iki üç damla gelir bu sefer kesin adet oldum dersin ama yine kesilir. hepsini geçtim yoğun olsa bile asla ve asla pıhtılı olmaz.Üstüne görme olayı nasıl oluyor yaşadınızmı bu kadar çok yoğun kanamalı olurmu
First test di yarın başka markalar alıp denicemKimyasal gebelik olabilir. Sancılı şekilde diyorsunuz. Üstüne görme olsa o kadar yoğun ve sancılı olmazdı diye düşünüyorum.. bide gebelik testlerinde yalancı pozitif veren markalar çok var.
Deneyin bakalım bizede haber verin inşallah sağlıklı bir gebeliktirFirst test di yarın başka markalar alıp denicem
Çok sağol açıklayıcı yazmışsın. Belkide ben boşuna ümitlendim. Test yanlış cevap verdikahverengi ya da pembe olur. pıhtılı ve kıpkırmızı olmaz. yoğun olmaz. bütün bir yerleşme kanaması bir pedi bile doldurmaz. her gün maksimum iki parmak kadar gelir veya damla damla olarak iç çamaşırında görünür. 2-3 gün sürer ama dediğim gibi her gün silik silik azar azar gelir. adet oldum sanarsın ama bi bakarsın ki başka gelen giden yok. ertesi gün bir daha iki üç damla gelir bu sefer kesin adet oldum dersin ama yine kesilir. hepsini geçtim yoğun olsa bile asla ve asla pıhtılı olmaz.
rica ederim. testler maalesef yalancı pozitif verebiliyor. testin markası çok önemli. uygun fiyatlı güvenilir test olarak awox öneririmÇok sağol açıklayıcı yazmışsın. Belkide ben boşuna ümitlendim. Test yanlış cevap verdi
Benim şu an böyle az az geliyor. Peçeteye siliyorum bitiyor. Ama 3 gündür böyleydi bitti sandım 2 gün akmadı bugün yine geldi. Kafayı yicem az kaldı. Doktora gittim 1 hafta önce kistin yok her şey normal ama regl olunca gel dedi. Pembe leke gelip duruyor/ buna ne dersinizrica ederim. testler maalesef yalancı pozitif verebiliyor. testin markası çok önemli. uygun fiyatlı güvenilir test olarak awox öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?