Idrar testim pozitif fakat öncesi 5 düşüğüm var bana dua edin

hep boş kese gördüm inşallah bu sefer bebeğimide kalp atışınıda görür onu kucağıma sağ salim alabilirim

canım her şeyi yaptık önceki sayfaları okursan yazdım düşüklerimin sebebini öğrendim ama bu hamileliğimde öğrendim ve tedaviye öğrenir öğrenmez başladım

amin ço sağol inşallah tüm hamileler bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar
böyle beklemek çok zor bi an önce cuma gelsede doktora gitsem bebeğim iyimi öğrensem istiyorum

bende hesaplıyorum sürekli acaba dedim doktorun başka hesaplama şeklimi var sinir oldum

sürekli evde kendimi kontrol ederek geziyorum her tuvalete gidişimde her sancımda korkuyorum acaba bişeymi oldu diye
ne kadar rahat olmaya çalışsamda bebeğimi görene kadar rahatlayamıcam
inşallah dediğin gibi olur
bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
sabrın sonu elbetteki selamet tatlım :nazar::31: Yüce Rabbim çektiğin tüm acıları unutturacak elbette :49::emir_bebek::nazar::38::38::38: bu kez nasip olacak inşallah kucağına vaktinde sağlıklı-hayırlı evladını alacaksın o mis kokusunu koklayacaksın inşallah :29: :nazar::38:

sabrın sonu elbetteki selamet tatlım :nazar::31: Yüce Rabbim çektiğin tüm acıları unutturacak elbette :49::emir_bebek::nazar::38::38::38: bu kez nasip olacak inşallah kucağına vaktinde sağlıklı-hayırlı evladını alacaksın o mis kokusunu koklayacaksın inşallah :29: :nazar::38:

inşallah arkadaşım inşallah
hep dua ediyorum allaha bu bebeğimi bana bağışla diye inşallah bu sefer bebeğim benimle olur

düşük sebebimi hamile olduğu öğrendiğimin 3. günü öğrenip hemen ilaca başlamam bile bir işaret olabilir ki inşallah öyledir

inşallah arkadaşım inşallah
hep dua ediyorum allaha bu bebeğimi bana bağışla diye inşallah bu sefer bebeğim benimle olur

düşük sebebimi hamile olduğu öğrendiğimin 3. günü öğrenip hemen ilaca başlamam bile bir işaret olabilir ki inşallah öyledir
aynen öyle herşeyde var bir hayır :nazar::3: bence ilaçlar iğneler hızır gibi yetişti bebeğin 9 ay bırakmayacak seni inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38:

Allah sağlıklıs ıhayli hayırlı evlatlar versin inş..
Dualarım seninle canım

öncelikle hayırlı uğurlu olsun. bence sonuçların gayet iyi bhcg de çok güzel yükseliyor gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucagına alırsın dualarım seninle olacak..

Canim cok gecmis olsun 5 dusuk yapmak gercekten cok zordur allah yardimciniz olsun.....sana tafsiyem allahin izniyle bebegin hareketleninceye kadar hep sirt ustu uzan ayaklarini biraz kaldir hergun dua et bol bol bebegin iyice sana tutunsun bunca seyleri dikkat edip yapiyor yinede dusuyorsa vardir herseyde bir hayir diyip al mn allaha sigin ona uzanan eller geri cevrilmez ictenlikle yapilan dualar elbet zamani gelince kabul gorur allah yardimcin olsun bebegini kucagina alacagin gunler nasip olur insss....

Canim cok gecmis olsun 5 dusuk yapmak gercekten cok zordur allah yardimciniz olsun.....sana tafsiyem allahin izniyle bebegin hareketleninceye kadar hep sirt ustu uzan ayaklarini biraz kaldir hergun dua et bol bol bebegin iyice sana tutunsun bunca seyleri dikkat edip yapiyor yinede dusuyorsa vardir herseyde bir hayir diyip al mn allaha sigin ona uzanan eller geri cevrilmez ictenlikle yapilan dualar elbet zamani gelince kabul gorur allah yardimcin olsun bebegini kucagina alacagin gunler nasip olur insss....

genelde yatıyorum fakat evin işini falanda yapıyorum fazla yormadan kendimi tabiki
zaten içtiğim ilaçlar öyle ağır geliyoki
çok sık baş dönmem oluyo ve uykum geliyo öyle oluncada mecbur yatıyorum
bazen yediğim yemeği bile toplayamıyorum baş dönmesinden ilaçlar gerçekten ağır
ama olsun ben şikayetçi değilim bebeğim dursunda ben 9 ay böyle olmaya razıyım

öncelikle hayırlı uğurlu olsun. bence sonuçların gayet iyi bhcg de çok güzel yükseliyor gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucagına alırsın dualarım seninle olacak..

sağol duaların için inşallah

Allah sağlıklıs ıhayli hayırlı evlatlar versin inş..

Dualarım seninle canım

sağol duaların için amin

aynen öyle herşeyde var bir hayır :nazar::3: bence ilaçlar iğneler hızır gibi yetişti bebeğin 9 ay bırakmayacak seni inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38:

inşallah inşallah bu sefer allahında izniyle bebeğimi kucağıma alırım
kullandığım ilaçlarda şifa olur bebeğime

burda bana dua eden herkezden allah razı olsun
sizlerinde içlerinde ne dualarınız varsa
bu mübarek günlerin yüzüne allah kabul etsin inşallah.

Back
X