İdrar testim silik çıktı

İnşallah hamile çıkarsınız ben bugun doktora gittim bana diğer pazartesiye attı hem kese görünür dedi. 2 gün arayla test yaptırdım diye demirin düşer bebek varsa strese girer dedi kan testi yapmadı 1 hafta sonra tekrar gel dedi

Merhaba hem ovulasyon testi hem de gebelik testi pozitif çıkması mümkün mü ? Randevu aldım ama sabırsızım sizlere sormak istedim

hanımlar merhaba benim testimde yorumlar mısınız yumurtlamamın 13 günü sabah ilk idarlar yaptım bı şekil çıktı telefondan fazla belli olmuyor ama test bakınca çoookkk silik bir çizgi beliriyor gibi

Eklentiler

• Screenshot_20250831_154713.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 145
Ardından da şu şekilde oldu 3 gün sonra. İlk testimi pazar günü yapmıstım silik çıkınca. P. Tsi doktora gittiğimde beta 16.2 çıkmıştı.

Eklentiler

• IMG_20250905_083248.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 115
Bende bu sabah ovulasyon testi yaptım bata 3 gün var aşırı silik çıktı merak ediyorum biri ovulasyon testinde her zaman silik çizgi olur demiş
Evet doğrudur vücutta her zamn lh oluyo hamilelik için 2 çizginin de aynı yumurtlama günü gibi çift çizgi olması gerekiyomuş

Belirtiniz varmıydı adet gecikmesi dısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…