İnşallah hamile çıkarsınızmerhaba hayırlı olsun. sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi. Bende geçen ay hgs çektirmiştim. Adetime 3 gün vardı ama dayanamadım normal gebelik testinde 2. Çizgi hafif çıkınca hemen erken gebelik testi aldım onda da hafif çıktı yarın kan testi yaptırıcam darısı bizlere olsun inşallah
Kan testi verdin mi pekiKızlar reglim bugün gecikti test yaptım ama negatif
Maalesef regl oldumKan testi verdin mi peki
Kan testi verdin miKızlar reglim bugün gecikti test yaptım ama negatif
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ama olur hiç üzülme. Stres hormonları çok etkiliyorMaalesef regl oldum
Bende bu sabah ovulasyon testi yaptım bata 3 gün var aşırı silik çıktı merak ediyorum biri ovulasyon testinde her zaman silik çizgi olur demişEki Görüntüle 3643206 Eki Görüntüle 3643206 hanımlar merhaba benim testimde yorumlar mısınız yumurtlamamın 13 günü sabah ilk idarlar yaptım bı şekil çıktı telefondan fazla belli olmuyor ama test bakınca çoookkk silik bir çizgi beliriyor gibi
Onu bilmiyorum yA benim testimde çizgi görüyo musunuzBende bu sabah ovulasyon testi yaptım bata 3 gün var aşırı silik çıktı merak ediyorum biri ovulasyon testinde her zaman silik çizgi olur demiş
Bende bu sabah ovulasyon testi yaptım bata 3 gün var aşırı silik çıktı merak ediyorum biri ovulasyon testinde her zaman silik çizgi olur demiş
Hiç bilmiyorum ki kuzum bir doktora git istersenMerhaba hem ovulasyon testi hem de gebelik testi pozitif çıkması mümkün mü ? Randevu aldım ama sabırsızım sizlere sormak istedim
Beni testim ilk böyle çıkmıştı canımEki Görüntüle 3643206 Eki Görüntüle 3643206 hanımlar merhaba benim testimde yorumlar mısınız yumurtlamamın 13 günü sabah ilk idarlar yaptım bı şekil çıktı telefondan fazla belli olmuyor ama test bakınca çoookkk silik bir çizgi beliriyor gibi
Evet doğrudur vücutta her zamn lh oluyo hamilelik için 2 çizginin de aynı yumurtlama günü gibi çift çizgi olması gerekiyomuşBende bu sabah ovulasyon testi yaptım bata 3 gün var aşırı silik çıktı merak ediyorum biri ovulasyon testinde her zaman silik çizgi olur demiş
Belirtiniz varmıydı adet gecikmesi dısındaİnşallah hamile çıkarsınızben bugun doktora gittim bana diğer pazartesiye attı hem kese görünür dedi. 2 gün arayla test yaptırdım diye demirin düşer bebek varsa strese girer dedi kan testi yapmadı 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Evet doğrudur vücutta her zamn lh oluyo hamilelik için 2 çizginin de aynı yumurtlama günü gibi çift çizgi olması gerekiyomuş
Belim ağrıyordu ilk 15 gün. Hatta fıtığım falan var diyip doktora randevu aldım. 1 haftada gecikince kadın doğuma gittimBelirtiniz varmıydı adet gecikmesi dısında
Belim ağrıyordu ilk 15 gün. Hatta fıtığım falan var diyip doktora randevu aldım. 1 haftada gecikince kadın doğuma gittimBelirtiniz varmıydı adet gecikmesi dısında
Benimde bel ağrısı var ama tutulmuş gibi sizinde öylemiydi?Belim ağrıyordu ilk 15 gün. Hatta fıtığım falan var diyip doktora randevu aldım. 1 haftada gecikince kadın doğuma gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?