İnşallah hamile çıkarsınızben bugun doktora gittim bana diğer pazartesiye attı hem kese görünür dedi. 2 gün arayla test yaptırdım diye demirin düşer bebek varsa strese girer dedi kan testi yapmadı 1 hafta sonra tekrar gel ded
Bende dün gittim beta 14,91çıktı çok düşük değil mi korkuyorumArdından da şu şekilde oldu 3 gün sonra. İlk testimi pazar günü yapmıstım silik çıkınca. P. Tsi doktora gittiğimde beta 16.2 çıkmıştı.
Evet sanki öyle nasıl anlatayım uzandığım yerden kalkamıyordum mo dereceyi benımBenimde bel ağrısı var ama tutulmuş gibi sizinde öylemiydi?
İnşallahHayırlı olsunSağlıkla alın kucağınızaa
Benimde kan testim pozitif çıktı 2 gün arayla kan verdim haftaya gidicem doktora inşallah keseyi görürüz bizde
Ben 16 ile öğrendim doktor gebeliğin çok başı dedi. 2 günde bir arttı bakalım bugün hem kan tahlili hemde ultrason da bakıcakBende dün gittim beta 14,91çıktı çok düşük değil mi korkuyorum
9. Gğnde beta 16 mı, geç döllenme mi olmuş gecikme sonrası hiç test yapıp negatif çıktığu oldu mu acabaEvet bugün kan verdim şimdi çıkmış sonuç 16.4beta değerim
Gecikmenin kaçıncı gününde idrar testinde pozitif gördünüzBelim ağrıyordu ilk 15 gün. Hatta fıtığım falan var diyip doktora randevu aldım. 1 haftada gecikince kadın doğuma gittim
Hangi test markasıyla yapmıştınız?Bende 4 5 gün kala yapmıştım şuan 5.5 aylık hamileyim. İkinci çizgi silikte olsa doğru çıkıyor
Herhangi bir marka hatırlamıyorum. Erken gebelik diye almıştı eşimHangi test markasıyla yapmıştınız?
Tamam teşekkürlerHerhangi bir marka hatırlamıyorum. Erken gebelik diye almıştı eşim
Ben 1 hafta sonra pozitif gördüm Allah'ıma şükürGecikmenin kaçıncı gününde idrar testinde pozitif gördünüz
Bir anda mı yükseldi betanizKızlar beta 3800çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?