- Konu Sahibi gozdemmmmmm
hayırlı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin..... ban da bana da..........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı arkadaşlar ilk mi falan die sormuş....Ben tüp bebek denemesi yapan, eşinden dolayı asla normal yolla çocuğun olmaz denilen biriyim....Tüp bebek deneme pozitifti ancak kayıpla sonuçlandı....Mucize burda başlıyo zaten, bu adetimle donmuş embrio ile tüp bebek deneyecektim....Rabbim ol desin die çok dua ettim...Hepimizin duaları kabul olsun, rabbim tamamına erdirsin...............
Kanda baktırdım pozitif canım...Cumartesi doktor kontrolum var..Darısı başına....
Bu arada öğretmenim, okula gidiyorum..Çok ama çok korkuyorum........................
Kanda baktırdım pozitif canım...Cumartesi doktor kontrolum var..Darısı başına....
Bu arada öğretmenim, okula gidiyorum..Çok ama çok korkuyorum........................
çokk tebrik ederim.Allah kucağııza da almayı nasip etsin inşallahhRabbim büyük kızlar..Tam tedaviye başlayacakken bu mucize değil de ne???? Doktora gittim çok şükür hamileyim..........................Ultrason bakmadı, haftaya gel kalp atışı ile birlkte bakalım dedi....5- 6 haftalık teste göre...Rabbim kucağıma almayı da gösterir ,inşallah bu sefer..............Hayırlısı ile sizlere de tabiii
Hepinize teşekkür ederim.....Allah hepimize kucağımıza aldığımız günü de göstersin.....
Bebek istiyoruz: Beni burda mı buldun..Sağol eksik olma...
Esra: hiç korkma...En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum...
Sperm sayımızı soran arkadaş...Sayımız 38 milyon civarındaydı..Morfoloji 0 , hareketlilik düşüktü..
Dasrsı herkesin başına....