İdrar testim yanlış olabilir mi? Fikir verir misiniz lütfen ?

arkadasim ins hamilesindir ama soyle bir sey anlatayim kardesimin esinde sprayl vardi ve adeti gecikti test yapti cift cizgi cikti daha sonra kan vardi negatif biz anlamadik ama bence sen hamilesin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:14::14::14::14: Çook duygulandım gerçektenn ilk defamı hamile kalıyorsun bende dört yıllık evliyimm vee çok büyük bir umut ışığı oldu banaa çok sevindim adınaa insanın inanası gelmez dimi çünkü artık öyle bişeyki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor gerçekten mucizee içim çok kötü olduu gerçekten çok duygulandım.Rabbim sağlıklaa sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::14::14::14:

gözdecim canım çok çok tebrik ederim..............kız ne zamandır güzel haber almamıştım............tamamiyle mucize ..........bu işin doktorlar ve biz istedigimizde degil.sadece 'o' istediginde olduguna dair çok büyük bir mucize.........
Rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun........

Bazı arkadaşlar ilk mi falan die sormuş....Ben tüp bebek denemesi yapan, eşinden dolayı asla normal yolla çocuğun olmaz denilen biriyim....Tüp bebek deneme pozitifti ancak kayıpla sonuçlandı....Mucize burda başlıyo zaten, bu adetimle donmuş embrio ile tüp bebek deneyecektim....Rabbim ol desin die çok dua ettim...Hepimizin duaları kabul olsun, rabbim tamamına erdirsin...............

Bazı arkadaşlar ilk mi falan die sormuş....Ben tüp bebek denemesi yapan, eşinden dolayı asla normal yolla çocuğun olmaz denilen biriyim....Tüp bebek deneme pozitifti ancak kayıpla sonuçlandı....Mucize burda başlıyo zaten, bu adetimle donmuş embrio ile tüp bebek deneyecektim....Rabbim ol desin die çok dua ettim...Hepimizin duaları kabul olsun, rabbim tamamına erdirsin...............

kanda baktırdınmı canım

Kanda baktırdım pozitif canım...Cumartesi doktor kontrolum var..Darısı başına....

Bu arada öğretmenim, okula gidiyorum..Çok ama çok korkuyorum........................

Kanda baktırdım pozitif canım...Cumartesi doktor kontrolum var..Darısı başına....

Bu arada öğretmenim, okula gidiyorum..Çok ama çok korkuyorum........................

gözdemmmmm böyle mucizeler herkesin başına inşallahhhh. hiç korkma vakti zamanı gelmiş, allah nasip etmiş sana, allah nazarlardan korusunnnnnn

çok çok güzel bir haber bu,ne kadar sevindim...ilk hamileliğinde yaşadığın üzüntüyü hatırlıyorum ama hepsi geçti İnşallah..canım tebrik ederim:64:

çok tebrik ederim gözdemm.
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

acaba sorununuz neydi öğrenebilirmiyim?
bizdede erkek faktörü varda.
sperm sayınız kaçtı acaba?

seni ve eşini tebrik ederim canımmm. çok sevindim. allah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin. darısı topikteki tüm diğer arkadaşlara.....

Rabbimin mucizesi işte bende onu yaşayanlardanım
onun için artık şaşırmıyorum çook seviniyorum Allah kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah:nazar:

gozdemmmmm canimmmmm cok sevindim..tedavi gununu beklerken mucizen seninle..insallah bu sefer sorunsuz ilerler,saglikla kucagina alirsin..stres yok.gerekirse rapor al.

nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın
gozdemmmmmm ne olursun hamıle hamıle banada dua et

Rabbim büyük kızlar..Tam tedaviye başlayacakken bu mucize değil de ne???? Doktora gittim çok şükür hamileyim..........................Ultrason bakmadı, haftaya gel kalp atışı ile birlkte bakalım dedi....5- 6 haftalık teste göre...Rabbim kucağıma almayı da gösterir ,inşallah bu sefer..............Hayırlısı ile sizlere de tabiii
çokk tebrik ederim.Allah kucağııza da almayı nasip etsin inşallahh

Hepinize teşekkür ederim.....Allah hepimize kucağımıza aldığımız günü de göstersin.....

Bebek istiyoruz: Beni burda mı buldun..Sağol eksik olma...
Esra: hiç korkma...En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum...

Sperm sayımızı soran arkadaş...Sayımız 38 milyon civarındaydı..Morfoloji 0 , hareketlilik düşüktü..
Dasrsı herkesin başına....

Hepinize teşekkür ederim.....Allah hepimize kucağımıza aldığımız günü de göstersin.....

Bebek istiyoruz: Beni burda mı buldun..Sağol eksik olma...
Esra: hiç korkma...En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum...

Sperm sayımızı soran arkadaş...Sayımız 38 milyon civarındaydı..Morfoloji 0 , hareketlilik düşüktü..
Dasrsı herkesin başına....

Gözdemmmm selam,

Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin herşey gönlünce olsun.Allahım nazarlardan saklasın :nazar: Bizede bol bol dua et olurmu hamilelerin duası kabul olrmuş çünkü:64::64::64::64::64:

Back
X