idrar testim yine NEGATIFFF :(((

tabii ki hamile olabilirsin, inşallah rabbim tez zamanda dualarını kabul eder ve meleğini yollar sana.. ama ben de 3 ay önce 2 hafta gecikme yaşadım ve muayenede çatlamayan bi yumurtam olduğu ortaya çıktı ve söktürücü kullandım, böyle bir durum da sözkonusu olabilir

merhaba benimde bugün 11. günüm raglim gelmedi hala.birgün geçince ve 9 gün geçince idrar testleri yaptım onlar da negatif.dokktorum kist olabileceğini ya da düşük bi ihtimal gebelik olabileceğini söyledi ama ben kist olduğunu düşünüyorum zira gebelik olsa testte çıkardı.haftaya kadar beklememi ondan sonra söktürücü kullanmamı söyledi doktorum bakalım beklemedeyim.

hayirli aksamlar arkadasim!

peki bakmadimi kist varmi diye?

peki ilk defami bu gecikme basina geliyor?

offf bak bide bu durum var.Allah bu mübarek günlerde o çocukların yüzü suyu hürmetine yardımcıları olsun.
çok acı bi durum gerçekten.İşte soframızda artanları çöpe dökmeden önce bi kere daha düşünelim.
Allah yardımcıları olsun.

Anladim...o zaman oda olabilir...beklemekten baska bi carem yok. peki o gecikme esnasinda agrilarin varmiydi kasiklarinda?? ve bel agrin?

ve buna ragmen oruc tutuyorlar ve dinlerinden vazgecmiyorlar...oysa bizim ulkemizde herseyden bol bol vermis Rabbim ve utanmadan oruc tutmayan insanlarimiz var...innelillehi ve inne ileyhiraciun...

Anladim...o zaman oda olabilir...beklemekten baska bi carem yok. peki o gecikme esnasinda agrilarin varmiydi kasiklarinda?? ve bel agrin?

çatlamayan yumurta maalesef kistleşmeye başladığı için ağrı yapıyor ama allahtan küçüktü 3 mm kadardı ve adetimle gitti, bir sonraki ay da hamile kaldım ama o da düşükle sonuçlandı.. sıkma canını inan herşeyin hayırlı bir zamanı var, sabırla beklemekten başka yapacak bişey yok

hayirli aksamlar arkadasim!

peki bakmadimi kist varmi diye?

peki ilk defami bu gecikme basina geliyor?

sana da hayırlı akşamlar arkadaşım ilk defa değil gecikmem ama en uzun 6 gün olmuştu bu kez 11 gün oldu çok sık kist üreten bir yapıya sahibim biri eiryor diğer ay öteki zırtlıyor ama çaresiz değil şükür.ilaçla eritiyoruz.doktora gidemedm ramazan olduğu için şuan biraz zor gitmem telefonda görüştük doktorla.beklememi söyledi canım senn ne durumdasın?

ilk defami sende kist oldu? haklisin...herseyin bir vakti var ama gel gorki insanoglu dayanamiyor...hemen hersey olsun istiyor aynen benim gibi!

ilk defami sende kist oldu? haklisin...herseyin bir vakti var ama gel gorki insanoglu dayanamiyor...hemen hersey olsun istiyor aynen benim gibi!

uzun süre adette fazla gecikmem olmadığı için sanırım ilk defa kistleşme oldu, ama inan hemen olmuyor herşey, o gebelik için 2,5 sene bekledim, hala bekliyorum, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

uzun süre adette fazla gecikmem olmadığı için sanırım ilk defa kistleşme oldu, ama inan hemen olmuyor herşey, o gebelik için 2,5 sene bekledim, hala bekliyorum, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

aynı bende 2,5 -3 sene olcak tam hesaplayamıyorum artık .....hakkımızda hayırlısı olsun...

benim icimde suanda iki Duygu karsi karsiya; biri diyorki Rabbine guven (ki bole uzuldugume bakma O'na guvenim sonsuz) obur Duygu'da cok uzgun mutsuz...bende 2010'un 11inci ayinda kontrol olmustum hersey yolundaydi yani...eger bir kist olursa cok muthis bi zamanlama cunku esimi ancak 24haziranda ikna edebildim bebisimizin olmasina...yani ikisinin denk gelmesi "tesaduf" olur!

ben en son 25 mayis 25 haziranda adet oldum...umitle bekliyordum...ama bu 4 uncu testim ve yine negatif!

Rabbim insallah sanada yakin zamanda dunyalar guzelini nasip eder...

biz en azından bir umutla her zaman bekliyoruz.
bnm arkadaşımın kaç yıl çocuğu olmadı doktora gitti ..
ve doktor ona doğuştan rahminin olmadığını söylemiş ne doktorlar ne hastaneler gezdi ...ve sonuç rahim nakli diye bişi çıkarsa günün biirnde ancak ozman belki olur demiş... düşünün biz yine çok iyiyiz ..umut var ışıkta .....

evet haklisin. beterin beteri vardir diye bosuna demiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…