pazartesi arayip randevu allicam insallah...ama yinede umidimi kaybetmek istemiyorum ben! her namazimda dua ediyorum Allahin sana iyi bi kul banada hayirli bir evlat ver diye...herseye ragmen yani negatif idrara ragmen hamile olabilirmiyim??
bugun kendimi cok yordum ve kasiklarimdaki ve belimdeki agrilar artti! ve akinti degil ama damar seklinde kahverengi geldi wc de...(ayrintilar icin kusura bakma!)
merhaba benimde bugün 11. günüm raglim gelmedi hala.birgün geçince ve 9 gün geçince idrar testleri yaptım onlar da negatif.dokktorum kist olabileceğini ya da düşük bi ihtimal gebelik olabileceğini söyledi ama ben kist olduğunu düşünüyorum zira gebelik olsa testte çıkardı.haftaya kadar beklememi ondan sonra söktürücü kullanmamı söyledi doktorum bakalım beklemedeyim.
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
tabii ki hamile olabilirsin, inşallah rabbim tez zamanda dualarını kabul eder ve meleğini yollar sana.. ama ben de 3 ay önce 2 hafta gecikme yaşadım ve muayenede çatlamayan bi yumurtam olduğu ortaya çıktı ve söktürücü kullandım, böyle bir durum da sözkonusu olabilir
offf bak bide bu durum var.Allah bu mübarek günlerde o çocukların yüzü suyu hürmetine yardımcıları olsun.
çok acı bi durum gerçekten.İşte soframızda artanları çöpe dökmeden önce bi kere daha düşünelim.
Allah yardımcıları olsun.
Anladim...o zaman oda olabilir...beklemekten baska bi carem yok. peki o gecikme esnasinda agrilarin varmiydi kasiklarinda?? ve bel agrin?
hayirli aksamlar arkadasim!
peki bakmadimi kist varmi diye?
peki ilk defami bu gecikme basina geliyor?
çatlamayan yumurta maalesef kistleşmeye başladığı için ağrı yapıyor ama allahtan küçüktü 3 mm kadardı ve adetimle gitti, bir sonraki ay da hamile kaldım ama o da düşükle sonuçlandı.. sıkma canını inan herşeyin hayırlı bir zamanı var, sabırla beklemekten başka yapacak bişey yok
ilk defami sende kist oldu? haklisin...herseyin bir vakti var ama gel gorki insanoglu dayanamiyor...hemen hersey olsun istiyor aynen benim gibi!
uzun süre adette fazla gecikmem olmadığı için sanırım ilk defa kistleşme oldu, ama inan hemen olmuyor herşey, o gebelik için 2,5 sene bekledim, hala bekliyorum, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
sana da hayırlı akşamlar arkadaşım ilk defa değil gecikmem ama en uzun 6 gün olmuştu bu kez 11 gün oldu çok sık kist üreten bir yapıya sahibim biri eiryor diğer ay öteki zırtlıyor ama çaresiz değil şükür.ilaçla eritiyoruz.doktora gidemedm ramazan olduğu için şuan biraz zor gitmem telefonda görüştük doktorla.beklememi söyledi canım senn ne durumdasın?
aynı bende 2,5 -3 sene olcak tam hesaplayamıyorum artık .....hakkımızda hayırlısı olsun...
uzun süre adette fazla gecikmem olmadığı için sanırım ilk defa kistleşme oldu, ama inan hemen olmuyor herşey, o gebelik için 2,5 sene bekledim, hala bekliyorum, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
aynı bende 2,5 -3 sene olcak tam hesaplayamıyorum artık .....hakkımızda hayırlısı olsun...
Rabbim insallah sanada yakin zamanda dunyalar guzelini nasip eder...
biz en azından bir umutla her zaman bekliyoruz.
bnm arkadaşımın kaç yıl çocuğu olmadı doktora gitti ..
ve doktor ona doğuştan rahminin olmadığını söylemiş ne doktorlar ne hastaneler gezdi ...ve sonuç rahim nakli diye bişi çıkarsa günün biirnde ancak ozman belki olur demiş... düşünün biz yine çok iyiyiz ..umut var ışıkta .....
ne sende nede esinde bi sorun yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?