idrar testim yine NEGATIFFF :(((

bende pko var..eşimdede varikosel çıktı ameliyat oldu...bu ayın sonu test vercek tekrar...

insallah sende yavrunu alirsin kucagina! Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin. ben 4 senelik evliyim ve 2 senedir cocugum olsun istiyorum ben hic korunmadim hep esim korundu ama esim malesef daha cocuk istemiyordu...ancak gecen haziran ayinda kafasina DANK etti ama tabi ben 2 senedir bu ani bekledim bunun icin sabrettim ya hic cocuk istemesse diye korktum cunku esimin yasadigi hayat sartlari onu cok korkutmus...hal bole olunca cok sabirsizim!!!

aynı duygular bendede canım...iyi oldu karşılaşmamız.dertleşecek birilerini arıyor insan.hele de aynı sorunları varsa..hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim ol diyecek ve olacak bizler aciz kullarız..ama ümitsizlik de bize yakışmaz zaten hep içimde bi ümit var.inşallah bu gecikmnin sebebi kist ya da başka birşey değildir de bebelerimiz tutunmuştur bize..

su anda agliyorum...biraz duygussaliga bagladim olaylari...cok farkli bir bekleyis...cok farkli bir hayal...ya ne biliyim...sozlerin bittigi yer. seninle tanistigima cok memnun oldum...seninde nasil bi duygu icindesin cok iyi anliyorum...Allahim insallah duyar bizi. bi tek bizi degil istegen herkesi! artik hamileleri kiskaniyorum:)
ya benim olmassa diye cok korkuyorum...2 senedir bu ani bekliyorum...esime cok dil doktum...en son pes etmistimki...Yuce Rabbim bir umut gonderdi ve esim cocugumuz olsun dedi...bazi seyler insanin elinde olmuyor, bazende sabretmek zor oluyor...

canım ya ağlama nolur bende sulu gözümdür bak.o kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi bizde 2 yıldır korunmuyoruz..şükür ki eşimle aynı anda karar verdik buna o da çok istiyor ameliyat oldu varikoselden.ve 2 yıldan beri har ay bu duygular içindeyim hep umut hep umut ama hep sonu hüsran..inanıyorum ki olacak birgün ama rabbim bizleri imtihan ediyor ve biraz daha diyor biraz daha...inan arkadaşım bende çok memnun oldum seni tanıdığıma..ALLAH zaten bize bizden de yakın o bizi hep duyuyor görüyor ama bir vakti zamanı var bunu sadece o biliyor..o kadar insan var ki bu duyguyu tatmak isteyen rabbim onların yüzünü de güldürsün..
etrafta o kadar çok da hamile var ki hep onları gördüğümde boğazımda bişeyler düğümleniyor bakamıyorum baksam sanki anlayacaklar imrenerek baktığımı..ve acıyacaklar..niye hep soruyorlar ki bebek yok mu daha diye..hiç mi düşünmüyorlar bizim duygularımızı..olsa keşke de herkese ilan etsek ama yok ki boşuna niye sorarsınız ?...

ya benim olmazsa sözünü bende geçiriyorum içimden ve eşimle konuşuyoruz olmasa bile biz biirbirimizle iyi olalım herşey allah'tan yapacak birşey yok ki arkadaşım sadece dua dua dua...ümitsizliğe kapılma nolur.eşin neden istemedi ki ,doktora gittin mi hiç hamile olmana engel bir durum var mı*

Aynen oyle...insanlara suanda daha istemiyoruz demekten yoruldum bende...insanlar senin durumunu anlamazki? o kadarki insanlar benim cocugum olmuyor zannediyor ama oyle bilsinler napiyim yani...ben kendi derdime dusmusum baskasina hesap veremem. ama dedigin gibi hic dusunmuyorlar bizim duygularimizi.
benim esim cocugun egitiminden dolayi cok korkuyor hayirsiz bir evlat olmasindan korkuyor. biz yurtdisinda yasiyoruz ve burdaki gencler cok farkli yetisiyor, gerci turkiyemizde bazi seylerden geri kalmiyor artik ama yinede burasi bi adim ileride...tabi bunlara maddiyatda eklenince esim cikmaza girdi. birde onun kucukken yani ailesiyle yasadigi zor sartlar ( benim esim yabanci musluman ama ) onun orda yasam cok zordu tabi, butun bunlar gozun cok korkuttu. tabi bunda benim bir sucum yok ve tam aksine benimde annelik duygularim o kadar yogun ki ( bu arada ismim duygu cok da duygusalimdir)....bu yuzden cok sorun yasadim yani ikna edebilmek icin en sonunda pes ettim ama tabi ben ayrilmayi dusundum ama soylemesi kolay yapmasi zor olan bisey cunku esimle baska bi sorunumuz yok cok sukur ( simdilik)...
ama buda benim hakkim dedim, oda bana dedi hic bu kadar cikmaza girmemistim...en sonunda kendi haline biraktim bende kendi koseme cekilip dusuncem dedim hani nasil daha mutlu olurum ne daha agir basiyor diye...
ben oyle birakmisken hic beklemedigim bi anda donus yasadi. Rabbim cok BUYUKSUN dedim. cunku hic beklemiyordum boyle karar degistirmesini...

o yuzden dort gozle bekliyorum. bende bi sorun yok ama esimi bilmiyorum cunku daha cok yeniyiz ve acikcasi pek anlamamda...esinin hastaligi ne oluyor? yani sorun esindemi? cok ozelse cevap vermeyebilirsin canim...

Ben 5 yıl her ay bekledim aman ne yapmadığım idrar ne vermediğim kan kaldı. O adet zamanlarımı hiç anlatmayım. Kabus öğretmen arkadaşlar ayın ve 5 vee 7 si sınıfıma uğramazlardı. Ağlamaktan bi çare, seni çok iyi anlıyorum, ama inan kastıkça olmuyor. Şükür şimdide düşük riskim var. önce bi kan ver ve sonuç negatif te olsa gelecek ay olumlu düşün. İnş olur... ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN....

tatlım öncelikle rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.maddiyat konusunda hiç endişelenmeyin çünkü rabbim onu rızkıyla gönderir.eşinin de senin düşüncelerine geç de olsa katılmasına sevindim ayrıca.çünkü çok önemli bir nokta bu..yurtdışında elbette çocuk yetiştirmek zor olsa gerek. ama o kdar çok örnekleri var ki bunun çocuklarını islama adamış mükemmel bir şekilde yetiştiren aileler var.bebek gelsin hayırlısıyla herşey zamanla yerine oturur.

bende de sorun yok herşey normal ama tek sorun sık sık kist oluşturuyor olması bünyemin.bunun sebebi çatlamayan yumurta içi sıvı dolu kesecikler şeklinde rahimde yumurtalıklarda kalıyor adetle atılamıyor ve bununla beraber adet gecikmesi,gebelik belirtilerinin neredeyse tamamı ve adet döneminde aşırı ağrı yapması var.bir dönemlik haplarla eriyor ama sonuçta sürekli doktor kontrolünde olacaksın.
eşime gelince varikosel yani testistedeki damarların genişlemesiyle sperm kanallarının tıkanması sonucu sperm sayısında azlık vardı şükür 7 ay oluyor artık iyileşme sürecini atlattık.bekliyoruz bakalım birde bugün bal ve çakşır kökü tozunu karıştırp bir macun elde ettik hergün 1 kaşık bundan yiyecek bakalım bunu kullananların 1 ay sonunda hamile kaldığı söyleniyor.inşallah fayda eder
sen de eşin için kullanabilirsin öğrenene kadar belki fayda eder ama doktora gitmeyi de ihmal etmeyin çünkü beklemek de zaman kaybı sonuçta.

Simdi hamilemisin canim? daha ilk ayim ama daha onceki yazilarimda anlattigim gibi, cok buyuk bi ozlemim var...biliyorum tek ben degilim. kan tahlilini isticem pazartesi gunu, yinede umidimi kaybetmiyorum.

Her namazimda dua ediyorum ALLAHIM sana kulluk eden senin yolundan hic cikmayan banada hayirli bir evlat ver diye...Allahim buyuk, elbet bununda bir zamani var. ve insallah bu zaman cok uzak degildir.

bende en son kontrolumde bisey yoktu ama bu dediklerinden sonra muhakkak kontrol olucam ama once kan testi yaptircam. cok umutlandim, soyleki; 22 temmuzda cok agir bir makina tasidim esimle ve hemen sonrasinda kasiklarima agri girdi ve akinti hissettim...wc ye gidip kontrol ettigimde, sadece bir damla seklinde kahverengi akinti vardi, cok korktum acaba dusukmu yapiyorum diye...acile gittim ama bana bekleyin dediler, adet doneminiz bir gelsin ama tabi kanama olursa onun oncesinde, tekrar gelin dediler...ama bi kac gun boyle birer damla seklinde lekelenmem oldu. sadece derinlemisine temizlendigimde kagitta oluyordu yakin cevrem neden zorluyorsun dedi bende zorlamayi biraktim ve bu lekelenmeler kesildi tamamen...tam 11 gecti simdi ustunden. hatta bugun cok yoruldum cok ayakta kaldim ugrastim felan kasiklarimdaki agrilar cogaldi ve tekrar pecete lekelendi sanki...
hep bir korkuyla yasiyorum hal boyle olunca. acaba bisey varda dusucekmi diyorum kendi kendime...sonra testte negatif cikiyor tabi.

ben normalde adet olmadan bi kac gun oncesinden goguslerim agrir, resmen depresyona girerim, canim deli gibi tatli ister...ama bunlarin hicbiri yok, yani onceden gecikince en azindan bu belirtiler oluyordu...sonra geliyordu...ilk defa boyle belirtisiz bi ay geciyiroum.

yani senin gecikmelerin ne kadar suruyor en fazla? adet belirtilerin oluyormu bu kistlere ragmen? eger ayni sorulari tekrarladiysam ozur diliyorum canim...

bu arada esinle birbirinizi anlamaniz cok iyi bisey, bu cok onemli, tersi olsaydi sen daha cok strese girerdin canim.

duygum ben çıkıyorum bişey diyomusun sahur için hazırlık yapmam gerek.haberleşelim.kan testi sonucunu haber ver artık merak ediyorum.görüşmek üzere.

duygum ben çıkıyorum bişey diyomusun sahur için hazırlık yapmam gerek.haberleşelim.kan testi sonucunu haber ver artık merak ediyorum.görüşmek üzere.

tamam canim sana simdiden afiyet olsun. mutlaka tekrar konusalim insallah cok memnun oldum canim ya...seni haberdar ederim insallah. sende bana haber ver. guzel haberlerini bekliyorum Allahin izniyle...

Allaha emanet ol canim...

canım kusura bakma geç gördüm mesajını.söylediklerim gebelik habercisi gibi geldi ama testte niye çıkmıyor bu ya.ayrıca vakit kaybetmeden doktora görün.düşük ihtimalinden bahsediyorsun allah korusun öyle bişey olsa bile önceden müdahale ederler.
senn için dua edicem tatlım.tabi diğer isteyen herkes için.benim gecikmelerim en fazla 6 gün olurdu bu kez 11 gün oldu aynı gebelik belirtileri var zaten adet olacağım zaman da olurdu böyle bilemiyorum.
dediğim gibi doktoru ihmal etme dualarımdasın...

canim sorun degil insallah baska bir gun daha uzun konusuruz, sen git sahura hazirlan canim kardesim. Sende benim dualarimdasin, Allah ikimize ve isteyen herkese bir evlat nasip etsin...

sana afiyet olsun, nolur benim icin hazirliklarindan geri kalma.

Yine konusuruz Allahin izniyle...

Sevgilerimle....

Sabırla duayla bekleyelim arkadaşlar.. Benimde bir arkadaşım tam 4 yıl sonra bebeğine kavuştu. ama çok sabretti ve hiç tüp bebek-aşılama-ilaç vb denemedi. sadece zamanının gelmesini bekledi. Kafasını başka işlerle meşgul ettiği bir sırada gebe olduğunu öğrendi..

Simdi hamilemisin canim? daha ilk ayim ama daha onceki yazilarimda anlattigim gibi, cok buyuk bi ozlemim var...biliyorum tek ben degilim. kan tahlilini isticem pazartesi gunu, yinede umidimi kaybetmiyorum.
kaybetme bence
düşük (5-6-8 haftalık 8 haftalıkolanlar ikiz)dördüncü gebeliğim 14. haftadayız ama miyomum bebeğimi sıkıştırıyor doktor düşük yada erken doğum olabilir diyor hayırlısı... ikizlerimde adetim 3 gün geçmişti sonuç 18 di doktor grç döllenme demişti. iş bu ya yavrularımı ben trafik kazasında kaybettim...ALLAH İNŞ BU OĞLUŞUMU BENDEN ALMAZ. HAYIRLISI.

Bugun adet gecikmemin 11. gunu ve idrar testim yine negatif cok mutsuzum uzgunum...

canım daha önce bir yerde okumuştum birisinin adet günü 16 gün geçmiş idrar testi yapmış negatif çıkmış. gitmiş kan testi yaptırmış pozitif çıkmış. hamile kaldığında vücüt bir hormon salgılarmış. o hormon önce kana karışıyormuş daha sonra idrara geçiyormuş. o sebeple kan testi yaptırmak daha kesin sonuç veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…