İdrar testinde 2. Çizgi silik

Silik cizgi dedigin mikroskopla bakinca gorulen pembelik:) ki o bile pozitiftir bizim icin kk koysan bir suru kadin o mikroskobik cizgiyi gormek icin dua eder:)

:) valla erken olmasına rağmen bende her seferinde bekledim ama çıkmadı. Bir de ilk defa böyle olduğu için bilemedim. İnşallah doğrudur :)

Merhabalar. 4 aylık evliyim. Adetlerim şimdiye kadar hep düzenliydi, 1 2 gün erken olurdu ama hiç gecikmezdi. Bu ay 4 gün gecikti ve bende test alıp denedim bu sabah 2. çizgi gözle görünür derecede silik çıktı. Daha önce de çok denemiştim fakat hiç böyle olmamıştı. Sizce yanılma payı olabilir mi hastaneye gitmeli miyim?
Hayırlı olsun :) Bence hamilesiniz. Benim de 2.çizgi silikti, ertesi gün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim hatta kesemiz de göründü :)

Evet hamileymişim :) ama sonuçtan birşey anlamadım acilde söylemediler p.tesi bakıcam. Sizce bu sonuc nedir

Eklentiler

• 14807715776411371954496.webp
    14807715776411371954496.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 65
Evet hamileymişim :) ama sonuçtan birşey anlamadım acilde söylemediler p.tesi bakıcam. Sizce bu sonuc nedir
Maşallah canim kan degerin 3173 çıkmış belki bu hafta doktora gittiginde keseyi bile gorebilirsin

canım ne şanslısın kese için beklemene gerek kalmayacak. değerlerin çok güzel ve yüksek. daha 25ken öğrenen var senin 3000lerde. batı 4 gün geçti demiştin ama daha evvelden bile olabilir gebeliğin

canım ne şanslısın kese için beklemene gerek kalmayacak. değerlerin çok güzel ve yüksek. daha 25ken öğrenen var senin 3000lerde. batı 4 gün geçti demiştin ama daha evvelden bile olabilir gebeliğin
Ohoooo maşallahhhh haftaya karnından ultrasonla keseyi görürsün bundan sonra senin adın silik çizgi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Geçen aydan olduğunu sanmıyorum çünkü adetim lekelenme gibi değildi baya fazlaydı. Ancak 1 belki 1 buçuk aylıktır diye tahmin ediyorum. ve inanın o kadar şaşırdım ki istememe rağmen tepkim bile geç oldu :D Çok mutluyum ama Allah isteyen herkese hayırlısıyle versin

Peki sizce şuan kaçıncı haftadadır yada nedir değer normal mi ayrıca yanında bir virgül birşey olması gerekmiyor muydu hiç birşey anlamadım ben

Peki sizce şuan kaçıncı haftadadır yada nedir değer normal mi ayrıca yanında bir virgül birşey olması gerekmiyor muydu hiç birşey anlamadım ben
5 -6 haftalik olmasi lazim internetten bakabilirsin

Baktım bazıları 4 5 haftalık bazıları 6 haftalık diyor. Hastaneye gitmeden anlaşılmayacak sanırım değil mi

Back
X