Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik cizgi dedigin mikroskopla bakinca gorulen pembelik:) ki o bile pozitiftir bizim icin kk koysan bir suru kadin o mikroskobik cizgiyi gormek icin dua eder:)
Merhabalar. 4 aylık evliyim. Adetlerim şimdiye kadar hep düzenliydi, 1 2 gün erken olurdu ama hiç gecikmezdi. Bu ay 4 gün gecikti ve bende test alıp denedim bu sabah 2. çizgi gözle görünür derecede silik çıktı. Daha önce de çok denemiştim fakat hiç böyle olmamıştı. Sizce yanılma payı olabilir mi hastaneye gitmeli miyim?
canım ne şanslısın kese için beklemene gerek kalmayacak. değerlerin çok güzel ve yüksek. daha 25ken öğrenen var senin 3000lerde. batı 4 gün geçti demiştin ama daha evvelden bile olabilir gebeliğin
canım ne şanslısın kese için beklemene gerek kalmayacak. değerlerin çok güzel ve yüksek. daha 25ken öğrenen var senin 3000lerde. batı 4 gün geçti demiştin ama daha evvelden bile olabilir gebeliğin
Geçen aydan olduğunu sanmıyorum çünkü adetim lekelenme gibi değildi baya fazlaydı. Ancak 1 belki 1 buçuk aylıktır diye tahmin ediyorum. ve inanın o kadar şaşırdım ki istememe rağmen tepkim bile geç oldu Çok mutluyum ama Allah isteyen herkese hayırlısıyle versin