- Konu Sahibi Bayan Esen
Silik cizgi dedigin mikroskopla bakinca gorulen pembelik:) ki o bile pozitiftir bizim icin kk koysan bir suru kadin o mikroskobik cizgiyi gormek icin dua eder:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun :) Bence hamilesiniz. Benim de 2.çizgi silikti, ertesi gün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim hatta kesemiz de göründü :)Merhabalar. 4 aylık evliyim. Adetlerim şimdiye kadar hep düzenliydi, 1 2 gün erken olurdu ama hiç gecikmezdi. Bu ay 4 gün gecikti ve bende test alıp denedim bu sabah 2. çizgi gözle görünür derecede silik çıktı. Daha önce de çok denemiştim fakat hiç böyle olmamıştı. Sizce yanılma payı olabilir mi hastaneye gitmeli miyim?
Maşallah canim kan degerin 3173 çıkmış belki bu hafta doktora gittiginde keseyi bile gorebilirsinEvet hamileymişim :) ama sonuçtan birşey anlamadım acilde söylemediler p.tesi bakıcam. Sizce bu sonuc nedir
Ohoooo maşallahhhh haftaya karnından ultrasonla keseyi görürsün bundan sonra senin adın silik çizgicanım ne şanslısın kese için beklemene gerek kalmayacak. değerlerin çok güzel ve yüksek. daha 25ken öğrenen var senin 3000lerde. batı 4 gün geçti demiştin ama daha evvelden bile olabilir gebeliğin
5 -6 haftalik olmasi lazim internetten bakabilirsinPeki sizce şuan kaçıncı haftadadır yada nedir değer normal mi ayrıca yanında bir virgül birşey olması gerekmiyor muydu hiç birşey anlamadım ben