Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar testinde çıkmadan hamile oldugunu ogrenen var mı?
Hayrli olsun canm isin ne guzel bende bu ay baska seylerle ugtstm iste aklma getrmedm bile bKlm cnm :) canm benimde akntm var yani senn gbi hafi hayrlisı kuzum sennde benim gbiyse ya hadi ins iyi haber bizde alrz ins :)
ya bende umutlandırmak istemezdim ama inanın doktorların beni üzmesini başkaları yaşasın istemiyorum.. hiç değilse tamamen umudunu yitirmemeleri için yazıyorum. her gebelik her bünye elbette farklıdır ama geç döllenme gerçeğini inkar edemeyiz
ya bende umutlandırmak istemezdim ama inanın doktorların beni üzmesini başkaları yaşasın istemiyorum.. hiç değilse tamamen umudunu yitirmemeleri için yazıyorum. her gebelik her bünye elbette farklıdır ama geç döllenme gerçeğini inkar edemeyiz
Ben gecikmemim 6.gününde tek bir kere silik cizgi yakaladım, eglencesine yapmıstım testi. Ondan sonrakiler hep negatif cıktı. 11. günde kan testi yaptırdım annemin zoruyla :=) beta hcg 75 cıktı. Üstelik hemsire kan alırken ben hala dalga geciyordum. :) Kısmet.