- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
evet kan testinde kesin sonuc vikiyoKızlar günaydn bugun 3. Günüm olmadm bugn test yaptm negatif bole yasayıp sonra ogrenen var mı hamile oldugunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kan testinde kesin sonuc vikiyoKızlar günaydn bugun 3. Günüm olmadm bugn test yaptm negatif bole yasayıp sonra ogrenen var mı hamile oldugunu?
Sagl cnm icimi rahatlattn baksana senn baya gec ckms bende beklyrm biraz ondn snra yapym sagl cnm :)ben gecikmemin 11. gününde yaptırdım kan testi 0 dı. 17. günde 225 çıktı. geç döllenme olabilir.
Canm iki gun beklcm ondn snra yapcm eger olmazsam :)evet kan testinde kesin sonuc vikiyo
ınsallah canım hayırlısı bakalm ınsallah vardr bıseylerHayrli olsun canm isin ne guzel bende bu ay baska seylerle ugtstm iste aklma getrmedm bile bKlm cnm :) canm benimde akntm var yani senn gbi hafi hayrlisı kuzum sennde benim gbiyse ya hadi ins iyi haber bizde alrz ins :)
hadı yaa baya gec cıkmıs sızın saglıkla kucagnza alırsnz ınsallahben gecikmemin 11. gününde yaptırdım kan testi 0 dı. 17. günde 225 çıktı. geç döllenme olabilir.
İns kuzum yaınsallah canım hayırlısı bakalm ınsallah vardr bıseyler
Sagl cnm icimi rahatlattn baksana senn baya gec ckms bende beklyrm biraz ondn snra yapym sagl cnm :)
Sormayın benim bebiş nazlı çıktı.hadı yaa baya gec cıkmıs sızın saglıkla kucagnza alırsnz ınsallah
ne guzel olsun saglıklı olsunda.te bole duyuyrz sonra cıkmazsa bıle ılla cıkcak dıye beklıyrz normal gcıkme olsa bıle.umut oluyo bızede :))Sormayın benim bebiş nazlı çıktı.çok teşekkür ederim...
![]()
ya bende umutlandırmak istemezdimne guzel olsun saglıklı olsunda.te bole duyuyrz sonra cıkmazsa bıle ılla cıkcak dıye beklıyrz normal gcıkme olsa bıle.umut oluyo bızede :))
yok canım genede bı umut oluyo ınsana benmde oyle hemen cıkmamaısta mesela cok var oyle ornekler :) benm yengem 7 aylıkken ogrenmıstı hamıle oldgnu yenı dogum yapmıstı sut korur hesabı :)) adet bıle olmus bı sure yanı dusun :)) gec dollenme cok oluyo takıp edıyrz desekte anlayamyrz ne zaman yumurtlama oldugnuya bende umutlandırmak istemezdimama inanın doktorların beni üzmesini başkaları yaşasın istemiyorum.. hiç değilse tamamen umudunu yitirmemeleri için yazıyorum. her gebelik her bünye elbette farklıdır ama geç döllenme gerçeğini inkar edemeyiz
![]()