Tebrik ederim.Adet gördünüzmü peki?Benim ikinci gebeliğim iki aylıkken bile idrarda ve kanda çıkmadı. Üç aylıkken ultrasonda gördük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim.Adet gördünüzmü peki?Benim ikinci gebeliğim iki aylıkken bile idrarda ve kanda çıkmadı. Üç aylıkken ultrasonda gördük
Tebrik ederim.bu süre içinde adet gördünüzmü?Benim ikinci gebeliğim iki aylıkken bile idrarda ve kanda çıkmadı. Üç aylıkken ultrasonda gördük
Ne yazdın şimdi yaIçinden çikamaya bilirim.Gunumuzde cinsel.egitim gözle görülecek kadar değil.Siz fazla "eğitimli" hanim şunu hatirla ki,hayatda 100/100 hiçbirşey yok.Mucizeler hep vardir.Ve ben başina gelen insanalra sordu.Gerçekten eğitimli birisi hiçbirzaman kendini bilge göstermez .Ve konu insanin kendisi ve ya yakini,ailesiyse en bilge insan bile terddüt ede bilir.Iyi akşamlar..
Ben türk değilim.Yalniş ola bilir.Sen çokmu işsizsin buralarda dolaniyorsun canimNe yazdın şimdi yabiraz kitap oku kelimelerin hepsi yanlış,
Evet senin gibi cahillerle uğraşmak içinBen türk değilim.Yalniş ola bilir.Sen çokmu işsizsin buralarda dolaniyorsun canim
Canim çok akilliysan sorumu yanitlasana lütfen.Şurda bir arkadaşimiz 3 aylikken bile kanda idrarda çikmamiş .Bir elmi açiklama versene lütfen bilgilenelim.gözel bilge kardeşimEvet senin gibi cahillerle uğraşmak için![]()
Sen de hamile olabilirsin cevabım budur,neler neler duyuyoruz sonuçtaCanim çok akilliysan sorumu yanitlasana lütfen.Şurda bir arkadaşimiz 3 aylikken bile kanda idrarda çikmamiş .Bir elmi açiklama versene lütfen bilgilenelim.gözel bilge kardeşim
Allah gönlünüze göre versinSen de hamile olabilirsin cevabım budur,neler neler duyuyoruz sonuçta![]()
Üstüne gördüm, ve ben hamile olduğumu bildim ama sağlık ocağı, hastane bilemedi, hatta o yüzden ağır ilaç kullandım, ama çok şükür sağlıklı olarak oğlum doğdu. Şuan oniki yaşındaTebrik ederim.Adet gördünüzmü peki?
Ustune gorme adet gibimiydi yoksa bir damla.kan? Ben 4 gun adet oldum dolu dolu ve pihtili bir sekildeÜstüne gördüm, ve ben hamile olduğumu bildim ama sağlık ocağı, hastane bilemedi, hatta o yüzden ağır ilaç kullandım, ama çok şükür sağlıklı olarak oğlum doğdu. Şuan oniki yaşında
İlk gebeliğim beşgün, ikinci gebeliğim dört gün oldu. Koyu yoğun pıhtılıydı.İki gebeliğimide göğüs damarlarımın iyice belli oluşundan bildim.Ustune gorme adet gibimiydi yoksa bir damla.kan? Ben 4 gun adet oldum dolu dolu ve pihtili bir sekilde
Tesekkurlerİlk gebeliğim beşgün, ikinci gebeliğim dört gün oldu. Koyu yoğun pıhtılıydı.İki gebeliğimide göğüs damarlarımın iyice belli oluşundan bildim.
Teşekkürler, sizin de inşallahAllah gönlünüze göre versin![]()
Merhaba kaçıncı haftada kanda test yaptırıp negatif çıktı?Benim ikinci gebeliğim iki aylıkken bile idrarda ve kanda çıkmadı. Üç aylıkken ultrasonda gördük