- Konu Sahibi pazzolinna
-
Canım rica etsem biraz daha detay verebilir misin? Yani ne zaman idrar testi yapmıştın? Gecikme olmuş muydu? Üstüne mi adet gördün? Test hiç mi çıkmadı silik miydi? Kan testini ne zaman yaptırdın? Bir de idrarda çıkmayınca genelde biz ümidimizi kesiyoruz. Sen ne oldu da kan testi de yaptırdın? Teşekkürler.ben idrarda cikmadi kan testni gittim cunku kendimi sis hissediyordum ve hamileydim minnosum 1.5 aylik olmustu bile
--Merhabalar,
2 tane test yaptım sonuç negatif, ve artık 7- 10 gün kadar geçti adetimi...
en son 1 temmuzda olmuştum 30-35 gün arası regl dönemlerim..
en son cumartesi yaptım testi ama yine negatif..
artık kan testi yaptırmanın zamanı geldi mi sizce?
var mı aranızda böyle olup da hamile olduğunu öğrenen?
--
Canım merhaba sağlık ocagındaki hemşireyle konuşmuştum gecikmelerimden dolayı o zaman kan testi için bana en garantisi 1 hafta geçsin demişti , git bi yaptır istersen
HAYIRLISIYLA SAGLIKLI BEBEKLERİMİZ OLUR DA BU SIKINTILARIMZ GEÇERben pazartesi günü test yaptırdım canım negatif çıktı...
haftaya pazartesi tekrar kan tahlili yapılacak doktorum öyle söyledi regl olmazsam..
hala olmadım da ben
Ya ben size bir sey soracağım. Normal regl oluyorum fakat gün geçtikçe gobegim sisiyor sağ kasigim ağrıyor ve sabahlari asiri mide bulantim oluyor, tabi gün icinde de oluyor acaba regl olmama ragmen gebe olma ihtimalim var midir? Regl oldugum icin takmiyordum ama bu kasik agrisi beni mahvediyor ve mide bulantisi suphelendirdi. Idrar testi yaptim fakat cikmadi. Bu konuda bir fikriniz varsa yardimci olur musunuz acaba?
HAYIRLISIYLA SAGLIKLI BEBEKLERİMİZ OLUR DA BU SIKINTILARIMZ GEÇER
Evet yarin gidip kan testi yaptirmam en mantiklisi olacaktir insallah. Cok tesekkur ederimvardır, bir çok örnek de vardır hamileyken regl olan...
idrar da çıkmayan örnek de çok vardır...
ama sen yine de umutlanma içinin rahat etmesi için git bir kan testi yaptır olsun bitsin...
canım bende enson 12 haziranda adet olmuştum.diger adetim 7 temmuzdu ama adet olmadım.5 gun geçince kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.sonra 1 hafta geçince evde yaptım yine negatif cıktı.sonra hiç yaptırmadım.ve bayram tatili bitince yaptırırım diye düşünüyordum.o sırada tatile gittik ve geri geldiğim gün evde test yaptım ve pozitif ti.ama o akşam düşük yaptım.malesef geç döllenme olabilir dedi doktor.sen yinede adet olana kadar dikkat et .Merhabalar,
2 tane test yaptım sonuç negatif, ve artık 7- 10 gün kadar geçti adetimi...
en son 1 temmuzda olmuştum 30-35 gün arası regl dönemlerim..
en son cumartesi yaptım testi ama yine negatif..
artık kan testi yaptırmanın zamanı geldi mi sizce?
var mı aranızda böyle olup da hamile olduğunu öğrenen?
canım bende enson 12 haziranda adet olmuştum.diger adetim 7 temmuzdu ama adet olmadım.5 gun geçince kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.sonra 1 hafta geçince evde yaptım yine negatif cıktı.sonra hiç yaptırmadım.ve bayram tatili bitince yaptırırım diye düşünüyordum.o sırada tatile gittik ve geri geldiğim gün evde test yaptım ve pozitif ti.ama o akşam düşük yaptım.malesef geç döllenme olabilir dedi doktor.sen yinede adet olana kadar dikkat et .
canım bu durumlarda geç döllenme oluyormuş.o yüzden ilacı içme bekle.ve hamileymişşsin gibi davran.ben umursamadım.denize girdim.dağa cıktık iyice yordum kendimi.ve o yogun tempoya dayanamdı demekki.zaten yeni oluştugu için tutunması zor oluyormuş.yat dinlen yorma kendini.bunlara dikkat et demek istedim.aa benim duruma benziyor bu birazz.. yani ne kadar geçince pozitifi gördün sen? 2 kere idrarda baktım negatif.
ben pazartesi de kan verdim negatif çıktı...
doktorum da 1 hafta daha bekle bida kanda bakalım dedi...
ay allah korusun kan testini yaptırdığım yerde ki doktorda bana duphaston vermişti hemen başla bitsinde regl ol diye içime sinmedi kendi doktorumu aradım o da içme bekle 1 hafta dedi iyi ki içmemişim..
dikkat et derken neye dikkat ediyim kiayy acaba tutunmaya mı çalışyor da negatif çıkıyor bende bilemedim bak şimdi
canım bu durumlarda geç döllenme oluyormuş.o yüzden ilacı içme bekle.ve hamileymişşsin gibi davran.ben umursamadım.denize girdim.dağa cıktık iyice yordum kendimi.ve o yogun tempoya dayanamdı demekki.zaten yeni oluştugu için tutunması zor oluyormuş.yat dinlen yorma kendini.bunlara dikkat et demek istedim.
canım cok erken daha ogrenmen icin ben reglime bir gun kala ogrendim testten ama bir tane test dogru cikti iki tanesi negatif cikti daha sonra kan verdim bir hafta daha bekle benceMeraba arkadaşlar ben yeni katıldım inşallah allah hepimize sagliklı evlatlar verir benimde bir sorum olcak arkadaşlar ben temuzayında ondokuzunda adet oldum yirmi dördünde yıkandım ve ayın ikisinde onüçünekadar eşimle birlikte oldum ayın beşinden beli akıntı hiç yk sol kasıgım cok agrıyor sanki adet olcam gibi özellikle sabahları karnımım içi cok şiddetli agrıyor bugün evde test yaptım cikmadı ama daha adeti sekiz gün var bu sancıları gebelikmi lütfen cevap verin ne olur arkadaşlar
yani daha adetim gecikmeden yaptım ama bişi çıkmadı ztn 7 gün sonra adet olacaktım olmadım hmn o gün gidip kan testi yaptırdım 1.5 aylık hamileydim üstüne görme falan olmadı bn hamile old. hissediyordum ama idrar testi hayır diyordu yumurtalıklarımın old. bölge tuhaf bi şekilde şişkinleşmişti ordan anladım birde bnde 7 aydır bebek için uğraşıyordumCanım rica etsem biraz daha detay verebilir misin? Yani ne zaman idrar testi yapmıştın? Gecikme olmuş muydu? Üstüne mi adet gördün? Test hiç mi çıkmadı silik miydi? Kan testini ne zaman yaptırdın? Bir de idrarda çıkmayınca genelde biz ümidimizi kesiyoruz. Sen ne oldu da kan testi de yaptırdın? Teşekkürler.
Canim oncelikle hayirli olsunyani daha adetim gecikmeden yaptım ama bişi çıkmadı ztn 7 gün sonra adet olacaktım olmadım hmn o gün gidip kan testi yaptırdım 1.5 aylık hamileydim üstüne görme falan olmadı bn hamile old. hissediyordum ama idrar testi hayır diyordu yumurtalıklarımın old. bölge tuhaf bi şekilde şişkinleşmişti ordan anladım birde bnde 7 aydır bebek için uğraşıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?