idrar testinde çıkmayıp da hamile olduğunu öğrenenler kimler?

tşk ederim cnm hamile kalmadan önceki iki ay boyunca düzensiz adet gördüm cnm oralara girdim mi bnm de kafam karışıor hatta bana son adetin tarihi ne zaman diye sorduklarında düşünüodum hangisini baz alacam die çünkü 1 ayda iki kez adet oluodum ve değişik tarihlerdeonun için hiççç girmeyelim oralara

ilk belirtilerini anlatsana biraz canım ya ...
benim sat 1 temmuz...
belim fena ağrıyor dizlerime vuruyor ağrısı...

ilk belirtim karnımı şiş dolu hissediyordum ayrıyeten yumurtalıklarımın bulunduğu yere yani kasıklarımın iki yanına baktığımda şiş geliordu ve bn anasınıfçıyım sürekli ayaktayız normalde hiçbir yerim ağrımazdı alışmış çünkü vücut 5 dk ayakta durdum mu topuklarım sızlıyordu valla

Kızlar 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum adet günüm yarın az önce idrar testi yaptım negatif sizce erkenmi yapmışım lütfen yardım edin

Çok eski bir topic ama sonucu aldınızmı hamile olduğunuzu öğrendinizmi aynu durumdayım yardım edin

Hayır tam gününde hatta saatinde olduğu bile olduğu oluyordu..korunmayı bıraktıktan sonra iki üç gün geç ve kahverengi akıntıyla geliyo normalde olmayan bir şey bu bende üç aydır deniyoruz her ay hamile olduğunu düşündüm bundan dolayı ama kısmet nisan ayına

Bana yardim edin 15 gun geciktim test yaptim negatif hamilelik belirtikerim var asiri beyaz akintim oldu gecen hafta midem bulanmaya baslamadi henuz kan tahlili istedi doktor gec dollenmemi sizce

Bana yardim edin 15 gun geciktim test yaptim negatif hamilelik belirtikerim var asiri beyaz akintim oldu gecen hafta midem bulanmaya baslamadi henuz kan tahlili istedi doktor gec dollenmemi sizce
Kist varsa da oluyor bende öyle çünkü PCO yum da adet salı umut yok o yüzden rabbime sığınıyorum sadece

Valla 20 gun gecti gittim kan tahlili yaptirdim 2.3 cikti gebelik yok dedi simdi 30.gun hala olmadim adet. Kist icin ultrasonda bakmaya gerek yok dedi sinir oldum ya kist varsa ne kadar rahatlar hollandadaki doktorlar adet sokucu bile vermedi

İdrarı bırak benim ablamın kan testinde çıkmadı 1 hafta sonra çıktı. Kan testi yaptırın derim idrara geçme süreleri tüm kadınlarda değişiyor çok geç geçen de var erkenden geçende

Hamile olduğumı bilmiyordum diye tlcde belgesel vae izlemenizi tavsiye siz gibi olup doğum yaparken hamile olduğunu öğrenen çok var. Ve düzenli regl oluyorlar. İdrar testinde de çıkmıyor birçoğunun kan da baktırın. Kistte olabilir ama onu da dikkate alın

İdrar testi erken gebelik miydi benim yaptığım yüzde 90 doğru sonuç yazıyor ama silik bile yok direk negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…