Idrar testinde ikinci çizgi silik cikarsa

Bu sabah testi tekrarladim fakat maalesef tek cizgi cikti.. Sanirim test yanlis cikti.. Pazartesini bekleyip kan vermek en iyisi en azindan sonucu kesin alirim :/
Adetlerin genelde düzenlimiydi ilk defa bu kadar geç mi kaldın ? Benimde bugün olmam gerekiyor yaklaşk 1 yıldır deniyoruz ama sonuç sıfır

Adetlerin genelde düzenlimiydi ilk defa bu kadar geç mi kaldın ? Benimde bugün olmam gerekiyor yaklaşk 1 yıldır deniyoruz ama sonuç sıfır

Geçen donem 10 gun gecikmisti fakat bu kez belirtilerini hissediyorum gibi cenemin sol tarafında cok buyuk sivilceler cikti ve o yerde ki sivilcelerin sebebi de hormonal oluyormus.. Cogu kisi 10 gun geçtikten sonra testte belli olur diyor. Pazartesi kan testi yaptıracagım kesinlikle emin olmak icin kizlar ve ondan sonrasi da sabır

Hadi inşallah gebesindir bende bugün yarın olmazsam pzt direk kan testi yaptırcam :)

Ayy inşallah tamamdır ama ben pazartesiye kadar hasta olurum gibime geliyor benimde normalde sivilcem çıkardı bu ay hiç çıkmadı bir haftadır kasık ağrısı ve mide yanmam var aşırı bugün olmam gerekiyor sabahtan beri 10 kere tuvalete gittim kafayı yicem galiba pzt kan testlerini yaptırıyoruz inşallah :)

Benim de böyle silik çıkmıştı hamileyim şu an.cok yeniyken böyle cikio idrarda beta hcg henüz düşük olduğu icin.gunden güne artio zaten. Kan testini hafta sonu devlette acilde de yapiyolar.beklemek uzun gelicekse yaptirabilirsiniz.insallah hayirli haberler alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…