- 21 Nisan 2016
- 200
- 157
- 103
- 35
- Konu Sahibi bir_minik_mucize33
-
Adetlerin genelde düzenlimiydi ilk defa bu kadar geç mi kaldın ? Benimde bugün olmam gerekiyor yaklaşk 1 yıldır deniyoruz ama sonuç sıfırBu sabah testi tekrarladim fakat maalesef tek cizgi cikti.. Sanirim test yanlis cikti.. Pazartesini bekleyip kan vermek en iyisi en azindan sonucu kesin alirim :/
Eki Görüntüle 1819071 Merhaba Dün bende test yaptım ve t olan kısımda ki çizgi belli belirsiz diğeri normal sizce bu ne demek oluyor ekte de resmi var yorumlarınızı bekliyorum.
Buyuk ihtimal hamilesin :) istersen yarin tekrar test yap yada git acile kan testi yaptir simdi :))Eki Görüntüle 1819071 Merhaba Dün bende test yaptım ve t olan kısımda ki çizgi belli belirsiz diğeri normal sizce bu ne demek oluyor ekte de resmi var yorumlarınızı bekliyorum.
HamilesinEki Görüntüle 1819071 Merhaba Dün bende test yaptım ve t olan kısımda ki çizgi belli belirsiz diğeri normal sizce bu ne demek oluyor ekte de resmi var yorumlarınızı bekliyorum.
Yap tabi, ne kaybedersinsizce 2. testi yapmalımıyım bu durumda ?
Adetlerin genelde düzenlimiydi ilk defa bu kadar geç mi kaldın ? Benimde bugün olmam gerekiyor yaklaşk 1 yıldır deniyoruz ama sonuç sıfır
Hadi inşallah gebesindir bende bugün yarın olmazsam pzt direk kan testi yaptırcam :)Geçen donem 10 gun gecikmisti fakat bu kez belirtilerini hissediyorum gibi cenemin sol tarafında cok buyuk sivilceler cikti ve o yerde ki sivilcelerin sebebi de hormonal oluyormus.. Cogu kisi 10 gun geçtikten sonra testte belli olur diyor. Pazartesi kan testi yaptıracagım kesinlikle emin olmak icin kizlar ve ondan sonrasi da sabır
Ben hasta oldum maalesef bu sabahKan testi ne gidiyorum bugün dua edin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?