- Konu Sahibi bir_minik_mucize33
-
Benim adetim 3 gün gecikmişti eczaneden test aldım yaptım 2 çizgi çıktı fakat bir tanesi sizinde dediğiniz gibi silik çıktı havalara uçtum hemen hastaneye gttim beta hcg ye bakıldı değerim 423 idi doktor çizgilerden bir tanesinin silik çıkmasının nedeni bebeğin küçük olduğundan dolayıymış şuan da 36+1 günlük hamileyim :) darısı başınıza inşallah vardırMerhaba kizlar, bende neredeyse bir seneye yakindir evliyim ve artik bebiș düşünüyoruzPazartesi günü adet olmam gerekiyordu ve şu an 4 gun gecikti. Bugun test yaptım fakat ilkinde ikinci cizgi silik cikti. Ikinci testte ise ikinci cizgi cikmadi tek cizgi cikti. Sizce bu ne anlama geliyor. Ilk testin sonucunu gördüğüm an havalara uçmuştum fakat ikincisinden sonra biraz hayal kırıklığına uğradım.. Yorumlarınızı bekliyorum
hassas test mi aldınız eczanedenBenim adetim 3 gün gecikmişti eczaneden test aldım yaptım 2 çizgi çıktı fakat bir tanesi sizinde dediğiniz gibi silik çıktı havalara uçtum hemen hastaneye gttim beta hcg ye bakıldı değerim 423 idi doktor çizgilerden bir tanesinin silik çıkmasının nedeni bebeğin küçük olduğundan dolayıymış şuan da 36+1 günlük hamileyim :) darısı başınıza inşallah vardır
Normal test aldımhassas test mi aldınız eczaneden
700e yakındır bnce:)p.tesi günü değerim 120 idi sizce şuan kaçtır. ?
ama bn tecrubeli değilm ki700e yakındır bnce:)
peki 500-600 ise kaç haftalık vardır ?
Çok normal canım endişe etmeselind1 sence bebek geliştikçe kasık ağrıları normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?