İdrar Testinde Negatif Alıp Kanda Pozif olan var mı? Yardımcı olur musunuz?

Pelinsu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
81
29
38
30
Merhaba Hanımlar

Ben ilk defa tüp bebek yaptırdım. 3. Gün taze embriyo yapıldı. Bugün 13. Günüm yarın kan tahlili vereceğim. Evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudum kırıldı ancak benim gibi olup kanda pozitif alan var mı??

Canım evdeki testi sabah ilk idrar ile yapmak daha iyi sonuç verir diyorlar. Benim de bundan 7 sene once basima boyle bisey geldi evde yaptım cift cizgi cikti hastanede idrar verdim yoktu. En onemlisi kan tahlili Rabbim hayırlı haber almanı nasip etsin 🙏

Canım evdeki testi sabah ilk idrar ile yapmak daha iyi sonuç verir diyorlar. Benim de bundan 7 sene once basima boyle bisey geldi evde yaptım cift cizgi cikti hastanede idrar verdim yoktu. En onemlisi kan tahlili Rabbim hayırlı haber almanı nasip etsin 🙏
İlk idrar ile yaptım negatif çıktı maalesef yarın kan vereceğim ama hiç vermek istemiyorum negatif olarak kanda görmek istemiyorum ama doktorum ısrar ile kan vermemi söylüyor :(

İlk idrar ile yaptım negatif çıktı maalesef yarın kan vereceğim ama hiç vermek istemiyorum negatif olarak kanda görmek istemiyorum ama doktorum ısrar ile kan vermemi söylüyor :KK43:
Canını sıkma bacım Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin. Dualarım seninle umarım iyi haberler alirsin 🙏

Back
X