idrar testinde negatif çıkıp hamile kalan var mııııııııııııııııııııı?

Benimde idrar testinde çıkmadı. Kan testi yaptırdım onda da çıkmadı. Benim şansım mı bilmiyorum. 1 ay geçti adet olmayınca kadın doğum gittim bi sorun mu var diye. Çünkü benim adetim hep düzenliydi. Hiç gecikmezdi.
Orda çıktı hamileymişim:):):)
Adete yakın hamile kaldığım için testlerde önce çıkmamış.
keşke bende hamişş olsam rabbimin izniyle hayırlısıyla da hiç sanmıyorum sanırım regl olucam çok karnm agrıyo

Şükür Rabbime bende pazartesi test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim 5 haftalık hamileymişimm :) bebek isteyen herkese bi tavsiyem var özellikle idrar yollarında enfeksyon olan arkadaşlar. azosilin diye bi ilaç var ben 1 ay önce ona başladım ve hamile kaldım. bana demişlerdi bu ilacı içen hamile kalıyo diye bi kaç kişi de ilaçdan snra hamile kalmıştı ztn ama ben umursamadım. sonra içtim ve şükür Rabbime istediğimiz oldu inş sağlıklı şekildede kucağıma alırım bebeğimi. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn inşşşş.

Amin canım tebrikler :-)

Arkadaşlar bende Ekim'de sürtünme yolu ile beraber oldum ama arkasından her zamanki gibi adet oldum pazar günü test alıp yaptım tek çizgi negatif çıktı.sizce hata payı olabilir mi

Back
X