yarın kan testi yaptır ve bizede haber ver canım merak ettim şimditeşekkür ederim önerin için tek çizgiyi görünce bile tatmin olmadım.kendimi çok kaptırmıştım.inşallah kanda çıkar canım.
canım 8 gün 5 yada 6 haftaya denk geliyor eğer geç döllenmeyse bu 3 yada 4 haftalık bir hamilelik demek kanda büyük ihtimalle çıkar ama 1 hafta sonra ultrasonda da görülmeye başlar inşallah hamilesindir canım
teşekkür ederim önerin için tek çizgiyi görünce bile tatmin olmadım.kendimi çok kaptırmıştım.inşallah kanda çıkar canım.
slm kızlar hala adet olmadığım için bugün tekrar test yaptım veeeeeee hamileyim çok mutlu olduk...testte çıkmayanlar biraz bekleyip sabah ilk idrarla yapmanızı tavsiye ederim..hala çıkmıyorsa tabi kan testi lazım.bu arada belirtilerim de doğruymuş ama adet belirtilerine çok benziyor sadece ben de midebulantısı erken başladı o yüzden çok ümtlydm.
slm kızlar hala adet olmadığım için bugün tekrar test yaptım veeeeeee hamileyim çok mutlu olduk...testte çıkmayanlar biraz bekleyip sabah ilk idrarla yapmanızı tavsiye ederim..hala çıkmıyorsa tabi kan testi lazım.bu arada belirtilerim de doğruymuş ama adet belirtilerine çok benziyor sadece ben de midebulantısı erken başladı o yüzden çok ümtlydm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?