ya ben halen adet olmadın en son 12 kasımda olmustum gecen hafta doktora gıttım kan testıde yaptırdım bırsey cıkmadı ama doktor gec dollenme olabılır dedı 10 gun sonra tekrar geldı 6 ocakta yenıden gıdecem ama bu hafta migdem bulanıyor yemek yedıgın an bulanmaya baslıyo halsızlık uykum cok var ama psıkolojıkmı hamılemıyım karar veremıyorum merak catlıyacam
bugün 8. gün hala yok...
gerçekten yanılma payı var mı bu testlerin ? ben bi test daha mı yapsam acaba ?
mrb arkadaşlar bende aynı derttenim
adet tarihim geçti die biliyorum.ama nekadar geçti hiç bilmiyorum bi anlayan varsa cvp yazarsa sevinirim.şöyle:ilk damlalar 26 ocakta geldi.12 damla.sonra 28inde biraz geldi.31inde tam geldi.26 yı sayarsam bugün 30 gün oldu.normalde böyle olmaz 25 26 27 28 günde bir olur.bu salı ,perşembe test yaptım ama negatif.2 haftadır adet belirtisi gibi belirti var.bi gün kasıklarda sancı vardı.şimdi ne adetim nede hamile sizce napayım.bide günler normalmi
canım ben şimdi gördüm yazıları bak sana en tuhaf örnek benim herhalde ben o testi 3 kez yaptım ama yok yok yok yinede adetim gelmeyince dedim kesin hamile değilim ama bi doktora gideyim bari belki başka bi sorun vardır dedim bizim minik biraz yaramaz herhalde doktora gitmeden kan vermeden varlığını göstermedi.kısacası kan testi yaptır canım ve idrar testine takılma
slm kızlar bugün adetimin gecikmesinin 8. günü hala adet olmadım böyle olan varmı yani testte negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardım
ben adet günümden 4 gün önce kan testi yaptırdım gebelik çıkmadı.ama bugün adet günüm geçeli13 gün oldu birer gün arayla 2 tane idrar testi yaptım yine çıkmadı ve hayatımda ilk defa bu kadar uzun gecikme yaşadım.2 haftadır kan ve demir hapı kullanıyorum acaba olabilir mi.dr gel adet söktürücü hap vereyim dedi ama ben istemiyorum bi fikri olan var mı mide bulantılarım var ???
bende tam böyle bir konu açıcaktım
bugün 4.gün test negatif
buarada bebek düşünmüyoruz yani stres filanda yok
doğumdan sonra her ay düzenli adet oldum bu ay gecikti
4 hazirannda olmam gerekiyordu adet belirtileri yaşıyorum
kaşık ağrısı adet olacakmışım gibi geliyor ama yok :44:
kızımda adet günüm gelmeden test yapmıştım çok silik çizgiyle çıkmıştı
hamile olsam 4 günde testte çıkması gerekmezmi :44::44::44:
cnm bende sendenim buraya bunula iligli bir konu açacaktım ama arşıvdan daha once açılmış konuları inceleyince vazgeçtim...beimde 4 hazıranda olmam gerekiyodu bugun itibariyle hala olmadım...test yaptım dün negatif...arşivde incelediğim konularda idrar teslerinde bole şeyler olabileceğini hamilelik hormonun ya kana geç karıştığını yada teslerin duyarlılıklarında problem olduğunu yazmış akadaşlar...ki uzman tv dende baktım doktorda aynı şeyleri söylüyo...kan testi kesin sonuçmış ama sonu negatif çıkarsa die kokumdan onuda yaptıramıyorum hala beklemediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?