Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu neden yazmıyorsunuz kızlar yalnız mıyım??
benim de bu ay beklenmeyen adet tarihim 3 hazirandı... 5 haziranda test yaptım 2. çizgi silik çıktı. Testten 2 gün sonra önden sağ kasığımda ağrı, sonra da 2 damla pembe kan geldi peçeteye, dedim adet oluyorum, ama o günden beri gelen giden yok, ne ağrı ne sızı ne kan hiçbirşey.. bu akşam bir test daha yaptım birşey varsa artık belli olur herhalde diye, yine aynı silik çizgi çıktıçıldırmak üzereyim şu silik çizgiden nefret ediyorum ya hiç çıkmasın ya besbelli çıksın ama nerdeee :84:
bu bugünkü testin resmi, gece çektiğim için resmi çok iyi çıkmadı normali biraz daha belirgin... bir önce yaptığım da bundan çok farklı değildi zaten
![]()
11. gün dahi idrarda negatif çıkan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı... bi umut arıyorum da... şansımı mı zorluyorum acaba...![]()
benim de bu ay beklenmeyen adet tarihim 3 hazirandı... 5 haziranda test yaptım 2. çizgi silik çıktı. Testten 2 gün sonra önden sağ kasığımda ağrı, sonra da 2 damla pembe kan geldi peçeteye, dedim adet oluyorum, ama o günden beri gelen giden yok, ne ağrı ne sızı ne kan hiçbirşey.. bu akşam bir test daha yaptım birşey varsa artık belli olur herhalde diye, yine aynı silik çizgi çıktıçıldırmak üzereyim şu silik çizgiden nefret ediyorum ya hiç çıkmasın ya besbelli çıksın ama nerdeee :84:
bu bugünkü testin resmi, gece çektiğim için resmi çok iyi çıkmadı normali biraz daha belirgin... bir önce yaptığım da bundan çok farklı değildi zaten
![]()
bennnn :) benim idrar testlerim ısrarla negatif çıkıodu yani ikinci çizgi çook silik şekildeydi. sonra kan testinde çıktı adetten iki gün sonra ama ben idrarı yine denedim negatifti çok güvenilir değil onlar. eğer hamile olma ihtimalin varsa hemen bi kan testi yaptır betahcg değerine baktır. en kesin sonuç bu hem için rahatlar.![]()
arkadaşım çok erken bakmışın teste biraz daha bekle stres yaparsan hiç gelmez düşünme boşverrrrr... diyorum ama sen dayanabiliyonmu diye sor asla... ah bu merak olmasa...
haklısın canım ama zor işte.. sen de durum ne?
bir sağ kasığım bir sol kasığım batıyor.. sürekli bi sancı var.. 2-3 gündür yediklerim çıkartıyom..
ama psikolojik olabilir.. hem takıntılı bi insanım hem de bugnlerde çok stresliyim..
canım boşa heveslendirmek istemem ama bence sen büyük ihtimalle hamilesinnnn :)))
çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için beklemek çok zor ben klomen kullandım ve çatlatma iğnesi falan olmadım çünkü bazı sebeplerden dolayı tedavimi yarım bıraktım şimdi adet olamıyorum acaba klomeninde etkisi varmıdır diyede düşünmeden edemiyorum bu kadar gecikmeden sonra testte tek çizgiyi görmek beni deli ediyo canancım ben tedavimi yarım bıraktığım için doktoruma gidemiyorum kan testi için gidersem ne açıklama yaparım onuda bilmiyorum ama sen git ihmal etme inşallah senden hayırlı haberler alırız canım