inşallahh öledirr pazrtesi gidip test yaptırıcamm
arkadaşlar bende adetimden 5 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 1.61 çıktı negatif yani erken yaptığım için negatif çıkma ihtimali varmıı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahh öledirr pazrtesi gidip test yaptırıcamm
maalesef hayatım okuyan cok ama cevap veren yok benımde bugun 4.gunum 3 gun gectı adetım ne yazıkkı benım testımde negatıf bende bole bı baslık actım ama sagolsun bı tek ebrulı arkadasımız cevap verdı ben yarında olmazsam gıdıp kan testı yaptırıcam sende oyle yap ıstersen
kızlar ben de evleneli 3 ay oldu. bebek çok istiyoruz eşimle. 3ünde olmam gerekiyordu,5 gün geçti die sevinirken,bugün malesef adet oldum. moralim bozuk :![]()
slm kızlar bugün adetimin gecikmesinin 8. günü hala adet olmadım böyle olan varmı yani testte negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardım
Merhaba Kızlar,
Bende bebiş isteyenlerdenim 1 yılı devirdim evlilğimde ve 2 aydır korunmuyorum. bu ay 28inde olmam gereken adetimi hala olmadım. 3 gün geçmişken idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı.bugün 5. gün ama hala adet olmadım kan verrdim sonuç yartın çıkacak ama çokta ümitlenmek istemiyorum . acaba hamile olabilir miyimmm?
İnşallah oyledir çünkü çok istiyorummm((
canım geç döllenme olabilir ama psikolojik belirtilerde olabilir birkaç gün daha bekle ve bir daha yap idrar testini adet olmazsan ve yine negatif çıkarsa bu defa doktora gidersin