Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki farklı markadan yaptım biri productor. mart 27 de adetim 3 gün sürdü normalde 7 gün. Kanamam çok azdı yerlesme kanamasi olabilirmi diye idrar testi sonrasında kan testi verdimYaptığınız idrar testi ne markaydı? Bazı markalar çok hassas çok erken çıkarabiliyor. Adete kaç gün var?
Teşekkür ederim inşallahUmarım yükselir![]()
Maalesef canım resmini çekmedim 2 markadan farklı günlerde ve ilk idrar ile yaptım hepsinde ikinci cizgi silik çıktı. Beta 3.73 çıkınca yükselebilir diye okumuştum ama 3.36 çıktı anlamadımTestlerinizin fotoğrafı var mı acaba
Bu iki beta testi arasında kaç gün varMaalesef canım resmini çekmedim 2 markadan farklı günlerde ve ilk idrar ile yaptım hepsinde ikinci cizgi silik çıktı. Beta 3.73 çıkınca yükselebilir diye okumuştum ama 3.36 çıktı anlamadım
Canım umarım değildir ama kimyasal gebelik yaşamış olabilirsinMerhabalar gebelik istiyoruz . 3 gün önce idrar testinde ikinci cizgi silik çıktı. Beta 3.73 3 gündür sabah ilk idrarla hep silik cizgi gördüm . Bugün tekrar beta da 3.36 çıktı aynı durumu yaşayan var mı?
Hangi marka canım testKızlar bugun 4 tane test yaptım hepsi pozıtıf cıktı kana gıttım negatıf.Bugun adet gunumdu gelmedı kanda cıkmadı yorumunuz nedir