aslında bu test baya guvenılır bı test geç dollenme olabılır senın durumun ama bıraz sabret adetın gectuyse saglık ocagına gıdıp kan testı yaptır cokta umutlanma bence sonra ınsan cok uzuluyo her duruma hazırlıklı ol umarın ıstedıgın sonucu alırsın bende ılk testı yaptıgımda hıc belırtı yoktu ama bendekı cızgı cok nettı
benim de çizgim çok silik çıkmıştı. bununla ilgili şunu biliyorum; gebelik olduğu zaman negatif gösterebiliyor ama gebelik olmadığında pozitif göstermesi mumkun degil. çizgi silik de olsa. o çizgi sadece gebelik hormonu ile çalışabiliyor :) ben şu anda 9. ayıma giriyorum darısı başınıza.
canım benim yaptığım ilk testte silikti hemde sadece ışıkta belli oluyordu:) silik çıkması hamile olduğunu gösterir. hayırlı olsun:)
Ondan sonra 2 idrar testi de negatif. Sanırım ilk yaptığım test yanlıştı. %1 lik yanılma payı bana denk geldi herhalde.
canım sen bi de kan testi yaptır. allah gönlüne göre versin.
aslında bu test baya guvenılır bı test geç dollenme olabılır senın durumun ama bıraz sabret adetın gectuyse saglık ocagına gıdıp kan testı yaptır cokta umutlanma bence sonra ınsan cok uzuluyo her duruma hazırlıklı ol umarın ıstedıgın sonucu alırsın bende ılk testı yaptıgımda hıc belırtı yoktu ama bendekı cızgı cok nettı
kızlar benm adetlerim cpk duzensız 35 günde bir oluyorum adetten bır hafta önce normalde hep 0.01 cıkan değerlerim 1.20 cıktı ama gebelık yok dendi. şimdi test yaptım ikinci cizgiyi görür gibiyim bnm gibi olan var mı aranızda değeri yükselen sonradanEki Görüntüle 795922
Canım merhaba benim iki gebeliğimde de çok erken yaptığım için ikiside silik çıktı :) hayırlısı olsun
canım allah senden razı olsun bir sen cvp yazdın kafayı yemek üzereyim 1 yıldır cocuk diye yandım tutuştumsen görebiliyosun değil mi silik çizgiyi yani ben kafayı yemedim
bence git bir an önce kan testi yaptır cunku bu testler adama kafayı yedırtır
yaptırdım canım adetten 1 hafta önce 1.2o çıktı şimdi tkrr salı günü gidecem. Adetim şuan 3 gün gecikti bilmiyorum hayal mi görüyorum yaa
canım en iyisi doktora git kan testi en ıyı sonucu verir bende ıkıncı cızgının silik oldugunu gördüm hadı ınsallahhhh hayırlısı olur hakkındaaaaa :) güzel haberlerını beklıyoruzzzz
maalesef burda sılık çizgi görunmuo kı foto da mı çıkmadıkızlar benm adetlerim cpk duzensız 35 günde bir oluyorum adetten bır hafta önce normalde hep 0.01 cıkan değerlerim 1.20 cıktı ama gebelık yok dendi. şimdi test yaptım ikinci cizgiyi görür gibiyim bnm gibi olan var mı aranızda değeri yükselen sonradan :Eki Görüntüle 795924
maalesef burda sılık çizgi görunmuo kı foto da mı çıkmadı
acaba benım ole oldu yukseldı soradan ama ben testı çok erken yaptırmıstım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?