- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Çok mu beklettiniz yoksa hemen mi çıktı silik çizgi.bozuk olabilir çok beklettiğiniz için olabilir.kan testi kesin sonuç,güvenin
1 saat sonra çıkmış çizgi 2. Silik ama aşırı derecede bebe time markası gerçi güvenilir hiçbir şey okumadım testle ilgili kan testinde doktor yüzde yüz negatif değer çok çok düşük dedibenımde bundan 1 sene önce çift çizgiyi görüp kafayı yememe neden olan bir test vardı
Test bozukmuş . Kan testiyle tescilledim .
Benımkıde BEBETİME dı1 saat sonra çıkmış çizgi 2. Silik ama aşırı derecede bebe time markası gerçi güvenilir hiçbir şey okumadım testle ilgili kan testinde doktor yüzde yüz negatif değer çok çok düşük dedi
0.100 dediBenımkıde BEBETİME dı
Kaçmış değerin ?
Sabah sabah bi gördüm Allahım dünyalar başıma yıkıldı ya bir daha eczaneye gittim negatif çıktı sonra gittim kan testi yaptırdımBenımkıde BEBETİME dı
Kaçmış değerin ?
Kan testinde kesin sonuç geldi zaten ama sabahki o test aklımı karıştırdıilk 10 dakikadan sonra çıkan değerin bir hükmü olmuyor.
Diğer yorumumda yazdım ama görmedın sanırım barıştınız mı ?Sabah sabah bi gördüm Allahım dünyalar başıma yıkıldı ya bir daha eczaneye gittim negatif çıktı sonra gittim kan testi yaptırdım
Hayır barışmadık.benımde bundan 1 sene önce çift çizgiyi görüp kafayı yememe neden olan bir test vardı
Test bozukmuş . Kan testiyle tescilledim .
Barıştınız sanırım . hayırlı olsun ..
1 saat sonra çıkmış çizgi 2. Silik ama aşırı derecede bebe time markası gerçi güvenilir hiçbir şey okumadım testle ilgili kan testinde doktor yüzde yüz negatif değer çok çok düşük dedi
1 saat sonra çıkmış çizgi 2. Silik ama aşırı derecede bebe time markası gerçi güvenilir hiçbir şey okumadım testle ilgili kan testinde doktor yüzde yüz negatif değer çok çok düşük dedi
0.100KAÇ CIKTI
Tek soru adetim niye gecikiyorBebetime hep öyle yapıyo
Zaten 1 saat sonra çıkan çizgiye güvenilmez testte de yazar 10 dk dan sonra çıkanları dikkate almayın diye
Tek soru adetim niye gecikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?