İdrar testinde silik kan testinde negatif

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
2 gün adetim gecikti idrar testi yaptım sabah 2 tane ikisi de aynı marka ilki silik çizgi çıktı ikincisi negatif çıktı canım durmadı hastaneye kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce neden ilk testte silik çizgi çıktı başına böyle bi durum gelen var mu ?

Çok mu beklettiniz yoksa hemen mi çıktı silik çizgi.bozuk olabilir çok beklettiğiniz için olabilir.kan testi kesin sonuç,güvenin

benımde bundan 1 sene önce çift çizgiyi görüp kafayı yememe neden olan bir test vardı
Test bozukmuş . Kan testiyle tescilledim .

Barıştınız sanırım . hayırlı olsun ..

Çok mu beklettiniz yoksa hemen mi çıktı silik çizgi.bozuk olabilir çok beklettiğiniz için olabilir.kan testi kesin sonuç,güvenin

benımde bundan 1 sene önce çift çizgiyi görüp kafayı yememe neden olan bir test vardı
1 saat sonra çıkmış çizgi 2. Silik ama aşırı derecede bebe time markası gerçi güvenilir hiçbir şey okumadım testle ilgili kan testinde doktor yüzde yüz negatif değer çok çok düşük dedi

1 saat sonra çıkmış çizgi 2. Silik ama aşırı derecede bebe time markası gerçi güvenilir hiçbir şey okumadım testle ilgili kan testinde doktor yüzde yüz negatif değer çok çok düşük dedi
Benımkıde BEBETİME dı

Kaçmış değerin ?

Sabah sabah bi gördüm Allahım dünyalar başıma yıkıldı ya bir daha eczaneye gittim negatif çıktı sonra gittim kan testi yaptırdım
Diğer yorumumda yazdım ama görmedın sanırım barıştınız mı ?

0,100 e evet bebek yok .

İdrar testini çok fazla bekletince ikinci çizgi belirebiliyor, zaten testin kullanma kılavuzunda da 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyiniz yazıyor. Kan testinin yanlış olma olasılığı ise milyonda birdir. Üzgünüm ama kuvvetle muhtemel hamile değilsiniz.

Barıştınız sanırım . hayırlı olsun ..
Hayır barışmadık.
Benim iş iyice paronayakça oldu dış gebelikten şüphelendim kendimde çünkü adetimin günü geçmiyordu hiç sonra internette birsürü şey okudum kimisinde Bebek belli olmuyormuş ölüyormuş 1 sene sonra belirti veriyormuş diye bu forumu talan ettim gittim test yaptım ya gerçekten dünden beri gizli gebelik şu bu bir sürü saçmalığa inandım ya

Bebetime hep öyle yapıyo
Zaten 1 saat sonra çıkan çizgiye güvenilmez testte de yazar 10 dk dan sonra çıkanları dikkate almayın diye

10 dakika sonra test isterse ikinci çizgiyi çıkartsın hükmü yok. Prospektüs zaten bu bilgiyi veriyor. Kan testi kesin sonuçtur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…