- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
28 günde 1Kaç günde bir adet olursun normalde? Şu an kaçıncı gündesin?
28 günde 1
30. Gündeyim
Ortada bir idrar bir kan testi varsa, yüzde bi milyon kan testine güvenin. İdrar testi bozukmuş2 gün adetim gecikti idrar testi yaptım sabah 2 tane ikisi de aynı marka ilki silik çizgi çıktı ikincisi negatif çıktı canım durmadı hastaneye kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce neden ilk testte silik çizgi çıktı başına böyle bi durum gelen var mu ?
15 dk önemli.varsa o zaman çıkar.sonrası gerçeği yansıtmıyor.benim Dr başıma gelmişti.eğer istiyorsanız çocuk umarım yakın zamanda sahip olursunuz1 saat sonra çıkmış çizgi 2. Silik ama aşırı derecede bebe time markası gerçi güvenilir hiçbir şey okumadım testle ilgili kan testinde doktor yüzde yüz negatif değer çok çok düşük dedi
Yani kaç gün daha bekle eğer yumurtlama zamanında ilişki olmuşsa her şey olabilir
Ben 32 günde bir adet olurum ama 30. Gün hamile kalmışım yani adetten 2 gün önce
O yüzden kan testim negatif çıkmıştı <1.25 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi
Evet ben dış gebelikten şüphelendim o şey belli olmuyormuş çünküAma önemlı bir noktayı kaçırıyoruz.
Konu sahıbı en az 3 aydır eşiyle ayrı ..
O çocuk nasıl oluşcak bende bunu anlamıyorum saatlerdir.
Aslında bana yorumunda gizli gebelikten şüphelendıgını falan yazmıştı . Keşke doktora eşinde birkaç aydır ayrı oldugunu böyle birşyeden şüphelendiği söyleseydi. Belkide söyledi bilmiyorum .. buraya yazmadıgı için yorumum.
Canım geçen sene benim temmuz ağustos aylarında yine böyle bi durumun olmuştu regl gecikmesi muhtemelen mevsimselAma önemlı bir noktayı kaçırıyoruz.
Aslında bana yorumunda gizli gebelikten şüphelendıgını falan yazmıştı . Keşke doktora eşinde birkaç aydır ayrı oldugunu böyle birşyeden şüphelendiği söyleseydi. Belkide söyledi bilmiyorum .. buraya yazmadıgı için yorumum.
Sen bosanma sürecinde degil miydin Fiona?2 gün adetim gecikti idrar testi yaptım sabah 2 tane ikisi de aynı marka ilki silik çizgi çıktı ikincisi negatif çıktı canım durmadı hastaneye kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce neden ilk testte silik çizgi çıktı başına böyle bi durum gelen var mu ?
Mevsimsel olabilir, psikolojik olabilir, kist olabilir, hormonlar ile alakali olabilir, vs vs..Tek soru adetim niye gecikiyor
Bana da yok dedi ama bayramdan sonra bi daha bakalım dediler test negatif ama bugün iki marka ovulasyon testi yaptım pozitif anlamadım normalde adet olmam lazım kist mi var hamile olabilir miyim ?Yani kaç gün daha bekle eğer yumurtlama zamanında ilişki olmuşsa her şey olabilir
Ben 32 günde bir adet olurum ama 30. Gün hamile kalmışım yani adetten 2 gün önce
O yüzden kan testim negatif çıkmıştı <1.25 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi
4 aydır ayrıyım bu ay gelmedi halaBir kere dış gebelikte değer düşük değil çok yüksek çıkar ve kanamanız olur.
Eşinizden 3 aydır ayrıysanız 3 aydır adet görmüyor musunuz ki dış gebelikten şüphelendiniz anlamadım?
Canım şükürler olsun 1 ay sonra bitiyorMevsimsel olabilir, psikolojik olabilir, kist olabilir, hormonlar ile alakali olabilir, vs vs..
4 aydır regl olmuşsunuz bu ay da daha geçmemiş zaten. 28 günde bir adet olabilirsiniz ama 30 günü geçerse adetiniz geçmiş olur. 3 ay adet görüp 1 ay görmeyince dış gebelik olmuyor4 aydır ayrıyım bu ay gelmedi hala
Gelmeyince ben sebeplerine bakarken dış gebelik gördüm dış gebelikte test silik ya da pozitif çıkıyormuş ondan evham yaptım
Ama önemlı bir noktayı kaçırıyoruz.
Varmış bende meleklermekanında okudumGizli gebelik nedir yahu ? Öyle birseyde mi var :/
Hayır ya ben sanmıyorum 4 aydır ayrıysanız nasıl olacak ki4 aydır ayrıyım bu ay gelmedi hala
Gelmeyince ben sebeplerine bakarken dış gebelik gördüm dış gebelikte test silik ya da pozitif çıkıyormuş ondan evham yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?