İdrar testinde silik kan testinde negatif

Yani kaç gün daha bekle eğer yumurtlama zamanında ilişki olmuşsa her şey olabilir
Ben 32 günde bir adet olurum ama 30. Gün hamile kalmışım yani adetten 2 gün önce
O yüzden kan testim negatif çıkmıştı <1.25 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi

28 günde 1
30. Gündeyim

Ortada bir idrar bir kan testi varsa, yüzde bi milyon kan testine güvenin. İdrar testi bozukmuş

1 saat sonra çıkmış çizgi 2. Silik ama aşırı derecede bebe time markası gerçi güvenilir hiçbir şey okumadım testle ilgili kan testinde doktor yüzde yüz negatif değer çok çok düşük dedi
15 dk önemli.varsa o zaman çıkar.sonrası gerçeği yansıtmıyor.benim Dr başıma gelmişti.eğer istiyorsanız çocuk umarım yakın zamanda sahip olursunuz

Ama önemlı bir noktayı kaçırıyoruz.
Konu sahıbı en az 3 aydır eşiyle ayrı ..
O çocuk nasıl oluşcak bende bunu anlamıyorum saatlerdir.

Aslında bana yorumunda gizli gebelikten şüphelendıgını falan yazmıştı . Keşke doktora eşinde birkaç aydır ayrı oldugunu böyle birşyeden şüphelendiği söyleseydi. Belkide söyledi bilmiyorum .. buraya yazmadıgı için yorumum.

Evet ben dış gebelikten şüphelendim o şey belli olmuyormuş çünkü

Canım geçen sene benim temmuz ağustos aylarında yine böyle bi durumun olmuştu regl gecikmesi muhtemelen mevsimsel

Sen bosanma sürecinde degil miydin Fiona?

Bir kere dış gebelikte değer düşük değil çok yüksek çıkar ve kanamanız olur.
Eşinizden 3 aydır ayrıysanız 3 aydır adet görmüyor musunuz ki dış gebelikten şüphelendiniz anlamadım?

Bana da yok dedi ama bayramdan sonra bi daha bakalım dediler test negatif ama bugün iki marka ovulasyon testi yaptım pozitif anlamadım normalde adet olmam lazım kist mi var hamile olabilir miyim ?

Bir kere dış gebelikte değer düşük değil çok yüksek çıkar ve kanamanız olur.
Eşinizden 3 aydır ayrıysanız 3 aydır adet görmüyor musunuz ki dış gebelikten şüphelendiniz anlamadım?
4 aydır ayrıyım bu ay gelmedi hala
Gelmeyince ben sebeplerine bakarken dış gebelik gördüm dış gebelikte test silik ya da pozitif çıkıyormuş ondan evham yaptım

4 aydır ayrıyım bu ay gelmedi hala
Gelmeyince ben sebeplerine bakarken dış gebelik gördüm dış gebelikte test silik ya da pozitif çıkıyormuş ondan evham yaptım
4 aydır regl olmuşsunuz bu ay da daha geçmemiş zaten. 28 günde bir adet olabilirsiniz ama 30 günü geçerse adetiniz geçmiş olur. 3 ay adet görüp 1 ay görmeyince dış gebelik olmuyor

Gizli gebelik nedir yahu ? Öyle birseyde mi var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…