İdrar testine kan damlatmak

gamzelim1414

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
851
504
23
35
Kızlar merhaba, burada okuduğum bir yazıya göre idrar testine 3 damla idrar ve 3 damla kanı karıştırarak yaptığınızda erkenden gebelik var mı yok mu öğrenebiliyormuşsun. Deneyen oldu mu ?

Kızlar merhaba, burada okuduğum bir yazıya göre idrar testine 3 damla idrar ve 3 damla kanı karıştırarak yaptığınızda erkenden gebelik var mı yok mu öğrenebiliyormuşsun. Deneyen oldu mu ?
Hiç ama hiçç duymadım canım pek inandırıcı gibi durmuyor

Buna bi bakın

Aaa çok ilginç gerçekten.Aman erken gebelik testi alırım yapacak olursam hiç uğraşacak canım

Aaa çok ilginç gerçekten.Aman erken gebelik testi alırım yapacak olursam hiç uğraşacak canım
Erken gebelik testi yaptım negatif ama kaset teste birkaç saat sonra tekrar baktığımda silik ikinci çizgi çıkmış yarın tekrar test yapacağım bata 5 gün var

Erken gebelik testi yaptım negatif ama kaset teste birkaç saat sonra tekrar baktığımda silik ikinci çizgi çıkmış yarın tekrar test yapacağım bata 5 gün var
Tekrarla testini canım ilk 10dk içinde çıkarsa silik çizgi test pozitif diye biliyorum inşAllah hamilesindir

ne gerek var kolunu mu kesicen gebelik öğrenmek için 3 gün bekleyin sabredin lütfen.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…