İdrar testine kan damlatmak

gamzelim1414

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
851
504
23
35
Kızlar merhaba, burada okuduğum bir yazıya göre idrar testine 3 damla idrar ve 3 damla kanı karıştırarak yaptığınızda erkenden gebelik var mı yok mu öğrenebiliyormuşsun. Deneyen oldu mu ?

Kızlar merhaba, burada okuduğum bir yazıya göre idrar testine 3 damla idrar ve 3 damla kanı karıştırarak yaptığınızda erkenden gebelik var mı yok mu öğrenebiliyormuşsun. Deneyen oldu mu ?
Hiç ama hiçç duymadım canım🤔 pek inandırıcı gibi durmuyor

Buna bi bakın

Buna bi bakın
Aaa çok ilginç gerçekten.Aman erken gebelik testi alırım yapacak olursam hiç uğraşacak canım🤩

Aaa çok ilginç gerçekten.Aman erken gebelik testi alırım yapacak olursam hiç uğraşacak canım🤩
Erken gebelik testi yaptım negatif ama kaset teste birkaç saat sonra tekrar baktığımda silik ikinci çizgi çıkmış yarın tekrar test yapacağım bata 5 gün var

Erken gebelik testi yaptım negatif ama kaset teste birkaç saat sonra tekrar baktığımda silik ikinci çizgi çıkmış yarın tekrar test yapacağım bata 5 gün var
Tekrarla testini canım ilk 10dk içinde çıkarsa silik çizgi test pozitif diye biliyorum inşAllah hamilesindir🌸

ne gerek var kolunu mu kesicen gebelik öğrenmek için 3 gün bekleyin sabredin lütfen.

• Komik
Reactions: H M
Back
X