- 29 Temmuz 2016
- 13
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi gamizsemiz
-
Test cubuklarinin fotosunu atsana canm bakalim bi.testintekrarlatirsin olmazsa adet gecikmesi oldumuya kızlar ALLAH rızası için yardım cevap verin ben 3 tane idrar testi yaptım 3üde idrar deger değmez pozitif oldu iki çizginin çıkması 10 saniye bile sürmedi yani eşime sürpriz bile yaptım hamileyim diye aksam acilde kan verdik eve geldik 1 saat sonra hastaneyi aradım hamile değilsiniz dedi şok oldum 3 test pozitşf hemde çok net yani iki gebelik yaşadım birinde bile bu kadar net ve çabuk çıkmadı şakınım suan sorum su idrar pozitif kanda negatif çıktıktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı allah için cevap bekliyorum....
Ovulasyonla arka arkaya yapincami pozitif cikti testiniz ovulasyonu degerlendordikten sonramiBu arada ben ovulasyon testinde pozitifi gorup sonra gebelik testi yaptim.onda da pozitifti.gebelik testinde pozitifi gordukten sonra bence hamissinizzzzz
Adetim 3 gun gecmicti.evde ovu testi vardi gece yaptim aninda pozitif oldu.heyecan yaptim ama nede olsa gebelik testi değil deyip esime soylemedim.ertesi sabah hemen gidip gebelik testi aldim ve yaptim.onda da pozitifti.ovu testi hormon ölçüyor.normal zamanda da iki cizgi cikar fakat ikinci cizgi silik cikar.yumurtlama gunune yaklastikca koyulasir ve yumurtlama gununde en koyu hali alir.benim yaptigimda da control cizgisinden daha koyu cikinca anladim.Ovulasyonla arka arkaya yapincami pozitif cikti testiniz ovulasyonu degerlendordikten sonrami
Hayırlı olsun inş. Ovu . testini adete kaç gün kala yapmıştınız?Eki Görüntüle 1878456 Beyaz olan ovu testi pembeli olan gebelik testi
Bence kan testini başka bi yerde yaptırınEki Görüntüle 1878456 Beyaz olan ovu testi pembeli olan gebelik testi
Anladm tesekkr ederim cvp icinAdetim 3 gun gecmicti.evde ovu testi vardi gece yaptim aninda pozitif oldu.heyecan yaptim ama nede olsa gebelik testi değil deyip esime soylemedim.ertesi sabah hemen gidip gebelik testi aldim ve yaptim.onda da pozitifti.ovu testi hormon ölçüyor.normal zamanda da iki cizgi cikar fakat ikinci cizgi silik cikar.yumurtlama gunune yaklastikca koyulasir ve yumurtlama gununde en koyu hali alir.benim yaptigimda da control cizgisinden daha koyu cikinca anladim.
Adetimi 3 gun gecmisti.evde gebelik testi olmayip ovu testi oldugundan onu yapmistim.Hayırlı olsun inş. Ovu . testini adete kaç gün kala yapmıştınız?
Bende ikisi de var ama elim gtmyr nedense yapmaya.Gecen ay abartmıştım,kac tane yapmıştım.Saglıkla gelsin inş.bebişin:)Adetimi 3 gun gecmisti.evde gebelik testi olmayip ovu testi oldugundan onu yapmistim.
adam 0 cıktı dedi ama öğrendim 0.1 cıkmısHcg kaç çıkmış bazı yerlerde.0-5 arasi negatif bazı yerlerde.0-8 sizinki kaçmis 5 üzeri gebelik diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?