idrar testine pozitif kanda negatif

gamizsemiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
13
4
1
28
ya kızlar ALLAH rızası için yardım cevap verin ben 3 tane idrar testi yaptım 3üde idrar deger değmez pozitif oldu iki çizginin çıkması 10 saniye bile sürmedi yani eşime sürpriz bile yaptım hamileyim diye aksam acilde kan verdik eve geldik 1 saat sonra hastaneyi aradım hamile değilsiniz dedi şok oldum 3 test pozitşf hemde çok net yani iki gebelik yaşadım birinde bile bu kadar net ve çabuk çıkmadı şakınım suan sorum su idrar pozitif kanda negatif çıktıktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı allah için cevap bekliyorum....

Hcg kaç çıkmış bazı yerlerde.0-5 arasi negatif bazı yerlerde.0-8 sizinki kaçmis 5 üzeri gebelik diye biliyorum.

Siz bence gidin kağıdı isteyin yada başka bi yerde kan testi yaptırın çünkü idrar testleri sadece beta hcg hormonu kanda belirginse kendini o kadar hızlı ve net çizgi olarak gösteriyor testleri atmadıysan fotolarını koyar kısın

Test cubuklarinin fotosunu atsana canm bakalim bi.testintekrarlatirsin olmazsa adet gecikmesi oldumu

Idrar testinde negatif cikip kanda hamileligi kesinlestirmek olabilir de idrarda pozitifi gordukten sonra kanda negatif cikmasi da cok tuhaf oldu yani.cunku idrar testlerinde negatif cikabiliyor yanlislikla ama pozitif cikmissa hamilelik kesindir diye diloyorum.bwnce kan testini baska bi yerde yaptirin.bence hamilesiniz.hayirli ugurlu olsun

Bu arada ben ovulasyon testinde pozitifi gorup sonra gebelik testi yaptim.onda da pozitifti.gebelik testinde pozitifi gordukten sonra bence hamissinizzzzz

Ya hepsi ayni markaysa umudunu kirmak istemm ama testler bozuk olabilir bi sitede okumustm kadn 5 tne yapmis pozitif ama musluk suyuda poxitif cikarmis bnce baska marka dene cnm eger varsa yine baska hastneye gt umarm vardr kanda yukselmeden idrara gecmz cnm

Bu arada ben ovulasyon testinde pozitifi gorup sonra gebelik testi yaptim.onda da pozitifti.gebelik testinde pozitifi gordukten sonra bence hamissinizzzzz
Ovulasyonla arka arkaya yapincami pozitif cikti testiniz ovulasyonu degerlendordikten sonrami

Ovulasyonla arka arkaya yapincami pozitif cikti testiniz ovulasyonu degerlendordikten sonrami
Adetim 3 gun gecmicti.evde ovu testi vardi gece yaptim aninda pozitif oldu.heyecan yaptim ama nede olsa gebelik testi değil deyip esime soylemedim.ertesi sabah hemen gidip gebelik testi aldim ve yaptim.onda da pozitifti.ovu testi hormon ölçüyor.normal zamanda da iki cizgi cikar fakat ikinci cizgi silik cikar.yumurtlama gunune yaklastikca koyulasir ve yumurtlama gununde en koyu hali alir.benim yaptigimda da control cizgisinden daha koyu cikinca anladim.

Anladm tesekkr ederim cvp icin

gidip testin yazılı halini alın. bence kan testini hatalı yapmış olabilirler. başka bir marka idrar testiyle tekrarlayın önce

kızlar bigisayardan giriyorum o yuzden atamm fotograf ama tam net iki çizgi farklı markada var arada oda pozitif şaştım kaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…