idrar testine pozitif kanda negatif

atmadım ama suan koyamam fotoğraf cünlü telefonda fotoğraflar

Kızlar bende de 2. cizgi silik cikti. kanda da negatif cikti. daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım oyuzden korkuyorum. bugün farklı marka test alıcam. bu şekilde olup hamile kalan var mı?

Kızlar bende de 2. cizgi silik cikti. kanda da negatif cikti. daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım oyuzden korkuyorum. bugün farklı marka test alıcam. bu şekilde olup hamile kalan var mı?
geçmiş olsun kimyasal gebelik nasıl yaşadınız benim de öyle şüpem varda o yüzden soruyorum korkuyorum

Kist oldugu zaman da idrar testleri pozitif gosterebilir hamileleik yoksa ultrasonda baktirin derim ben

geçmiş olsun kimyasal gebelik nasıl yaşadınız benim de öyle şüpem varda o yüzden soruyorum korkuyorum
Merhaba, geç cevap veriyorum. Öncelikle kusuruma bakmayın, adetimi beklemeden erken gebelik testi yaptim. Pozitif çıktı. Kan testi yaptim o da pozitif. Ama bu çok yaşanan bir şeymiş, o sebeple doktorum kan testini 2 gün sonra tekrarlayacağız dedi. Tekrarladık ve beta hcg düşük cıktı bir öncekine gore. Doktorum ya adet olacaksın ya da düşük olacak bebek sağlıksız dedi. Hakikatten adet günüm gelince regl oldum. Sağlıklı bir gebelikte Beta hcg nin belli bir oranda artması gerekiyor. Tam tersi bebeğin sağlıksız olduğunu gosteriyor.Hatta idar testini de 2 gun arayla yaptim. Ilk yaptigim testin cizgisi daha koyu digeri daha silikti. Bu olaydan birkaç ay sonra hamile kaldım, ve şuanda 4,5 aylık bir bebeğim var çok şükür. Isteyen herkese sağlikla nasip olsun

Merhabalar. Umarım bana yardımınız dokunur. Son adet tarihim 10 Ağustos. 20si yumurtlama. Yumurtlama öncesi sonrası ilişkim oldu. Fortest erken gebelik testi şüpheli ilişkiden 5 -7 gün sonra uygulanabilen bir test. Bundan 2 gün önce silik çizgi çıktı ama yaptıktan bir iki dakika sonra. Dün uyguladığım testte öyle. Ancak bu iki testte de silik dediğim çizgi çok belirsizdi. Bugün aynı testten iki tane daha aldım. Yaptığım anda daha belirgin ikinci çizgi hemen çıktı. Acaba mı diyerek hemen öbürünü de yaptım. Bunların hepsi ilk idrarla yağıldı bu arada. Ve onda da aynı şekilde. Gidip kan verdim ve sonuç 0,100. 4 test birden hatalı mı yani. Belliki hatalı diyeceğim ama insan kabul etmek istemiyor. Çıkınca sonuç ucuz testlerden alıp gün içinde uyguladım. 1 dakika olmadan silik çizgi. Aklımı yiyeceğim. Düşünceleriniz nelerdir acaba?

angel027 sonuç ne durumda? . bende idrarda 2 testte silik çizgi gormustum. kanda 0.1 idi. doktorum gebelik yok dedi. ama ben ısrarla 2 gün sonra gene kan verdim ve 98 gibi bir şey çıkmıştı. meğer şuanda 20 aylık olan cimcime kızıma hamileymişim

Hamileymişim.. İnsan hissediyor zaten. Ancak kimyasal gebelik yaşadım. Değerim yükseldi fakat adetim üç gün geciktikten sonra söküldü. Kısmet böyleymiş.

Hamileymişim.. İnsan hissediyor zaten. Ancak kimyasal gebelik yaşadım. Değerim yükseldi fakat adetim üç gün geciktikten sonra söküldü. Kısmet böyleymiş.
bende ondan 2 ay önce kimyasal gebelik yasamistim. 2 ay sonra kızıma hamile kaldim. tez zamanda sağlıkla istediğine kavusmani dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…