İdrar testinin hangisi doğrudur?

yunicorn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2021
145
42
48
Merhaba arka arkaya iki tane gebelik testi yaptım ama ilk idrar değil ve üsttekine birkaç damla fazla damlattım sanırım. Çünkü çizginin olacağı yer de ıslanmıştı. Alttaki dört damla sadece. İlkinde umutşandım ama ikinci test hayal kırıklığı oldu. Başına gelen var mı böyle bir durum. Ya da ben hangisini baz almalıyım? Alttakinde hayalet çizgi bile yok 🥺

Eklentiler

• IMG_8775.webp
    IMG_8775.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 278
Merhaba arka arkaya iki tane gebelik testi yaptım ama ilk idrar değil ve üsttekine birkaç damla fazla damlattım sanırım. Çünkü çizginin olacağı yer de ıslanmıştı. Alttaki dört damla sadece. İlkinde umutşandım ama ikinci test hayal kırıklığı oldu. Başına gelen var mı böyle bir durum. Ya da ben hangisini baz almalıyım? Alttakinde hayalet çizgi bile yok 🥺
Alttakinde çizgi olmadığına emin misiniz? Bana çok silik var gibi geldi. Benim de ilk başta böyle çıkmıştı.

Çok enteresan bir durum gerçekten canım yarın farlı bir marka ile tekrar dene
Bu birgebeningunlugu sayfasının testi aslında çok güvenilirmiş ama böyle çıkması çok garip gerçekten. Ben mi yanlış uyguladım acaba üsttekini çünkü baya ıslaktı o o yüzden mi ikinci çizgi göründü acaba

Ya nedense bana gölge var gibi geldi adete kaç gün var ve bu erken gebelik testimi
2 gün kaldı reglime. Pazartesi-salı olmam gerekiyor normalde. Ya aslında bir iki saat sonra çok çok silik bir çizgi gördüm ama kuruma çizgisidir diye düşündüm. İnşallah sizin dediğiniz gibi vardır oralarda bir çizgi ☺️

Ya nedense bana gölge var gibi geldi adete kaç gün var ve bu erken gebelik testimi
Bu arada erken gebelik testi değil ama onlardan daha iyi sonuç verdiğini söyleyenler var bilemiyorum. Ebru ceylan var ya ovulasyon testleri satan kişi, onun gebelik testleri.

Cnm idrar testlerinde 3-4 damla yaziyorsa uc damlatin fazla damlatinca bozuk olabiliyor ki siz zaten olmasi gerekende fazla damlatmissiniz oyuzden ilki bozulmus olabilir. Ucuncu tes belirleyicidir bnce tekrr yaptiginizi okudum sanki negatif gibi ama adetinize daha var oyuzden kesinlik suan adeti beklemek gibi

Cnm idrar testlerinde 3-4 damla yaziyorsa uc damlatin fazla damlatinca bozuk olabiliyor ki siz zaten olmasi gerekende fazla damlatmissiniz oyuzden ilki bozulmus olabilir. Ucuncu tes belirleyicidir bnce tekrr yaptiginizi okudum sanki negatif gibi ama adetinize daha var oyuzden kesinlik suan adeti beklemek gibi
Evet haklısınız ilk test benim hatamdan dolayı bozuldu sanırım. Adet gününü bekliyorum ben de ilk dakikalarda hiç hayalet çizgi falan görmedim çünkü. Sonradan biraz oldu ama o da kuruma çizgisi sanırım

Back
X