Haklısın en iyisi kan vermek kesin sonuç olur testlere de güvenim kalmadıBayrama kadar beklerim diyorsan oyle yap ya da bugün yarın bi kan ver özelde en azından ona göre ilaca devam edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın en iyisi kan vermek kesin sonuç olur testlere de güvenim kalmadıBayrama kadar beklerim diyorsan oyle yap ya da bugün yarın bi kan ver özelde en azından ona göre ilaca devam edersin
Tamam teşşekür ederim cevapladığın için test alırsam onu senin dediğin gibi yaparımEvet görünür hatta 4 saat falan sıkışık idrarla su içmeden beklersen aksama doğru da yapabilirsin
Evet geçen ay bende bariz pembe silik çıktı ertesi gün başka test yaptım negatif cıktı sonra zaten regl oldum o yüzden kan en iyisi. Ben de bu ay gecikirsem direkt kan vercem artık testlere güvenim yokHaklısın en iyisi kan vermek kesin sonuç olur testlere de güvenim kalmadı
Aynen kan daha kesin sonuç bende öyle düşünüyorum ama belki bayramdan sonra kan vermem lazım ya onun yerine test yapabilirim iki kere kan vermemek için pazartesi yapasım varEvet geçen ay bende bariz pembe silik çıktı ertesi gün başka test yaptım negatif cıktı sonra zaten regl oldum o yüzden kan en iyisi. Ben de bu ay gecikirsem direkt kan vercem artık testlere güvenim yok
Aşko bence bugün al test 2-3 tane, yarın yap erkenden benceAynen kan daha kesin sonuç bende öyle düşünüyorum ama belki bayramdan sonra kan vermem lazım ya onun yerine test yapabilirim iki kere kan vermemek için pazartesi yapasım var
Öyle mi yap diyorsun valla bende ne yapacağımı şaşırdım kahverengimsi kiloda geldi bir daha da gelen giden yok herhangi çok barız belirtim de yok yarım yapsam mı merak da ediyorumAşko bence bugün al test 2-3 tane, yarın yap erkenden bence
Bence yap ya ne kaybedersin ki bence bugün eczaneler açıkken test al ama Bebetime artımed falan olmasın, prodoctor predictor early laboquick bunlar iyiÖyle mi yap diyorsun valla bende ne yapacağımı şaşırdım kahverengimsi kiloda geldi bir daha da gelen giden yok herhangi çok barız belirtim de yok yarım yapsam mı merak da ediyorum
Bi de days comfort erken gebelik iyi bak kuruma çizgisi dahi çıkarmadıÖyle mi yap diyorsun valla bende ne yapacağımı şaşırdım kahverengimsi kiloda geldi bir daha da gelen giden yok herhangi çok barız belirtim de yok yarım yapsam mı merak da ediyorum
Burda deki bir kaç eczaneden farklı bulabilirmiyi diye geçen sefer bakmıştım hep artimed ve nimo erken gebelik testi var diğer dediklerinden hiç bulamadım birde başka çarşı içlerindekilere falan bakarımBence yap ya ne kaybedersin ki bence bugün eczaneler açıkken test al ama Bebetime artımed falan olmasın, prodoctor predictor early laboquick bunlar iyi
Burda deki bir kaç eczaneden farklı bulabilirmiyi diye geçen sefer bakmıştım hep artimed ve nimo erken gebelik testi var diğer dediklerinden hiç bulamadım birde başka çarşı içlerindekilere falan bakarım
Bişey sorabilirmiyim eğer ki inşallah tabiki bir iki kahverengi leke geldi o yerleşme kanaması ise (inşallah allahımBi de days comfort erken gebelik iyi bak kuruma çizgisi dahi çıkarmadı
Yok hayatım hafif kasılma gibi kramp gibi bi şey hissedersin bende yerleşme yaşadığımda regl sancısı gibi değil daha hafif gelmişti ve sık idrara cıkıyordum normalde gece kalkmam mesela geceleri 2 kere falan kalktığım oluyorduBişey sorabilirmiyim eğer ki inşallah tabiki bir iki kahverengi leke geldi o yerleşme kanaması ise (inşallah allahım) şiddetli ağrı olması gerekiyor mu o geldiğinde bariz bi ağrım yoktu
Senin bu lekelenme ne gün olmuştu tam olarak ve kaç gün sürdüBişey sorabilirmiyim eğer ki inşallah tabiki bir iki kahverengi leke geldi o yerleşme kanaması ise (inşallah allahım) şiddetli ağrı olması gerekiyor mu o geldiğinde bariz bi ağrım yoktu
Hafif ince ince ağrılarım var bende bu ara sık sık büyük tuvalete çıkıyorum karnımım ağrıması ile perşembe günü geldi bir iki damla kadar kahverengi ama rengi kırmızı değil zaten iç çamaşırıma gelmiş perşembe günü saat 5 gibi gördüm başka bir daha da gelmedi normal akıntım geldi bugün cumartesi iki gün geçti üstündenYok hayatım hafif kasılma gibi kramp gibi bi şey hissedersin bende yerleşme yaşadığımda regl sancısı gibi değil daha hafif gelmişti ve sık idrara cıkıyordum normalde gece kalkmam mesela geceleri 2 kere falan kalktığım oluyordu
O zaman sen dediğim gibi bugün idrara sıkışık test yap aksam, mesela su an git test al müsaitsen iki bardak su iç ve aksam 7ye kadar hiç içme sıvı bekle. Yarın sabah da tetkararlsın testiHafif ince ince ağrılarım var bende bu ara sık sık büyük tuvalete çıkıyorum karnımım ağrıması ile perşembe günü geldi bir iki damla kadar kahverengi ama rengi kırmızı değil zaten iç çamaşırıma gelmiş perşembe günü saat 5 gibi gördüm başka bir daha da gelmedi normal akıntım geldi bugün cumartesi iki gün geçti üstünden
Tam teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam sende ikinci gebelik mi düşünüyorsun benım üç yaşına girdi bir tane oğlum var eğer allahım nasip ederse ikinci çocuğum olsun istiyorum. Birinci gebeliğimde yerleşme ağrısı çekmiştim lekelenme olmammıştı nO zaman sen dediğim gibi bugün idrara sıkışık test yap aksam, mesela su an git test al müsaitsen iki bardak su iç ve aksam 7ye kadar hiç içme sıvı bekle. Yarın sabah da tetkararlsın testi
Her gebelik farklı canım benim bir arkadasım ilkinde senin gibiydi ikincide yerleşme yaşadı vücut farklı semptomlar gösteriyor. Benim kasımda bir düşüğüm oldu su an olursa ilk cocuk olacak yeni bitti yumurtlama dönemi ama amh düşüklüğüm var bu ay da olmazsa bayramdan sonraki regl dönemimde özele gideceğim artık. Her ay yumurtlama oluyor progesteron bakılıyor çatlama gerçekleşiyor da daha 4.deneme bu hala tutmadıTam teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam sende ikinci gebelik mi düşünüyorsun benım üç yaşına girdi bir tane oğlum var eğer allahım nasip ederse ikinci çocuğum olsun istiyorum. Birinci gebeliğimde yerleşme ağrısı çekmiştim lekelenme olmammıştı n
İnşallah tutar canım senınde ye gerçekten çok değişik bir duygu allahım aratmasın kimseye benım ilki hiç deneme falan bişey olmadan tuttu ikincisinde zorluk çektim ama insan ister iştemez stres yapıyor acaba neden olmuyo diye bu da çom etkiliyo ama insan düşünmeden edemiyor ikimiz içinde hayırlısı olsunHer gebelik farklı canım benim bir arkadasım ilkinde senin gibiydi ikincide yerleşme yaşadı vücut farklı semptomlar gösteriyor. Benim kasımda bir düşüğüm oldu su an olursa ilk cocuk olacak yeni bitti yumurtlama dönemi ama amh düşüklüğüm var bu ay da olmazsa bayramdan sonraki regl dönemimde özele gideceğim artık. Her ay yumurtlama oluyor progesteron bakılıyor çatlama gerçekleşiyor da daha 4.deneme bu hala tutmadı
Aynen öyle aslında her seyi biz abartıyoruz stres yaparak acaba diyerek, olmayınca üzülerek. Allah sağlıklı hayr sahibi evlat versin onemli olan oymuş. Ben senden cok umutluyum bence sen dediğimi yap senin ikinci geliyo yoldaİnşallah tutar canım senınde ye gerçekten çok değişik bir duygu allahım aratmasın kimseye benım ilki hiç deneme falan bişey olmadan tuttu ikincisinde zorluk çektim ama insan ister iştemez stres yapıyor acaba neden olmuyo diye bu da çom etkiliyo ama insan düşünmeden edemiyor ikimiz içinde hayırlısı olsun
Ayyy hadi inşallah ağzından bal damlıyor yaa inşallah allhım çok istiyorum lekelenmeden bende çok umutluyum almaya gidicem testiAynen öyle aslında her seyi biz abartıyoruz stres yaparak acaba diyerek, olmayınca üzülerek. Allah sağlıklı hayr sahibi evlat versin onemli olan oymuş. Ben senden cok umutluyum bence sen dediğimi yap senin ikinci geliyo yolda![]()
Ayyy hadi inşallah ağzından bal damlıyor yaa inşallah allhım çok istiyorum lekelenmeden bende çok umutluyum almaya gidicem testi