idrar testlerı negatıf cıkıp belirtisi olup hamıle olan varmı ;)

idrarda negatıf cıkıp kanda cıkan var mı

• idrarda pozıtıf kanda

OY: 0 0,0%
  • ıdrar negatıf kan pozıtıf

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
kızlar selam uzun sure sonra bı konu açmak istedım adete tahmını 3 gun falan var 2 gundur baş agrısı her an adet olcakmış gıbı kasık bel agrısı kı bel ağrım cok oluyor bu belırtılerı ılk defa yasıyorum aylardır ama ıdrar testlerım negatıf tahmını yumurtlamanında 11 12. gunu olmalı ama negatıf cıktı boyle olup hamıle olan varmı

Benim öyle olmuştu buraya da yazmıştım,battan 1 gün sonra idrarda negatif çıktı,2 gün sonra kanda 100 çıktı ama kimyasalla sonuçlandı,her şeyin hayırlısı canım.

İlk kızım geç döllenme olmuştu. Adet günümde test yaptım iki defa ikisinde negatifti aynı günün akşamı kan testinde 11 çıktı beta hcg. Sık idrara çıkıyordum adet belirtim vardı karın ağrısı falan . Zaten yumurtlamadan 15 gün geçmesi lazım idrarda çıkabilmesi için

Benim öyle olmuştu buraya da yazmıştım,battan 1 gün sonra idrarda negatif çıktı,2 gün sonra kanda 100 çıktı ama kimyasalla sonuçlandı,her şeyin hayırlısı canım.
anladım canm testler negatıf ama belirtiler yoğun hanı bu pıskolojik değil bildiğin iki gundur 1 bucuk saat adet agrısı cekıyrm seffaf akıntı var bel agrım var ama sonradan gecyr

İlk kızım geç döllenme olmuştu. Adet günümde test yaptım iki defa ikisinde negatifti aynı günün akşamı kan testinde 11 çıktı beta hcg. Sık idrara çıkıyordum adet belirtim vardı karın ağrısı falan . Zaten yumurtlamadan 15 gün geçmesi lazım idrarda çıkabilmesi için
bazıları yum.. 10 gun sonra falan cıkıyo dıyolar ya o yuzdn seyyaptm
canm ama adet belirtilerımı hafsafada 2 gundr yaşıyrm

bazıları yum.. 10 gun sonra falan cıkıyo dıyolar ya o yuzdn seyyaptm
canm ama adet belirtilerımı hafsafada 2 gundr yaşıyrm
Canım benim ilişki ve yumurtlamadan tam 15 gün sonra acayip uçuk bi çizgi çıktı 16. Gün çizgi koyulaştı. 10. Gün kanda çıkıyor.

Back
X