Idrar yaparken agrim var sonuclara anlayan biri bakabilirmi

İdrarında enfeksiyon var canım

Lekelenmen var mı peki birazda idrarında kan görünüyor

hamileyim bugun doktora ilk gidisim oldugundan dolayi bir takim tahliller istedi ama zaten 4 5 gundur idrar yaparken agri hissediyordum sonuclardan bazisi yuksek cikmis anlayan biri varsa bakabilir mi ? [url=https://hizliresim.com/s4dOws] [/URL]
Kuzum çok geçmiş olsun. Bu idrar enfeksiyonlarından 5 yil çektim. 60 hastane kaydım var 40ı sadece bu tahlillerden. Enfeksiyonun var. Doktorun antibiyotiğe başlatacaktir ve akıntıdan dolayi vajinaya sürmen için krem verebilir. İlaçlarini mutlaka al, idrar kültüründe üreme olmuş mu olmamış mı onu tam anlayamadim. Üreme oldu ise ne tür enfeksiyon olduğunu kesinleştirip o enfeksiyonun direnç gösteremediği antibiyotiğe başlatıyorlar. Tahlillerini mutlaka doktoruna göster. Yillarca maydanoz suyundan tut ekinezya çayına kadar herşeyi denemiş biri olarak söylüyorum, lütfen su iç. Bol bol iç. İçtim diyip vazgeçme, içebildiğin kadar iç. İdrarını sarı görmemen gerekli, beyaz görene kadar su içmeye devam et. O zaman yanmadan da sızlaman da gidicek merak etme. Çok geçmiş olsunn🙏🏻🙏🏻

Back
X